Mostein Boligutvikling AS
Gå til

NYTER GULLATOPPEN

Fra leiligheten sin på Blindheim Terrasse har de i et års tid spent fulgt med på byggingen av sin nye og fremtidige bolig.

I juni i år kunne Liv og Olav Skytterholm flytte inn i sitt splitter nye Mosteinhus på Gullatoppen.

– Fra terrassen har vi hatt full oversikt. Vi har fulgt med på både fremdrift og solforhold gjennom hele byggeprosessen. Alt har svart til forventningene, og vel så det, smiler Liv Skytterholm etter at de er vel installerte i Mosteinboligen sin.

Liv Skytterholm stortrives på Gullatoppen. 

Da paret solgte eneboligen i Vegsund for 16 år siden, flyttet de inn i leiligheten på Blindheim, og har bodd der frem til i sommer. De har trivdes godt i og med leiligheten, men Liv forteller at de av og til har savnet en del av de kvalitetene man finner i en enebolig.

– Vi har i all disse åra hatt feriehus i Spania, og i de siste åtte årene ei hytte ved Brusdalsvannet, så det har vært nok hus å holde styr på. Derfor så vi det som helt uaktuelt å kjøpe ny enebolig nå, men da vi kom på visning her på Gullatoppen– ja, da var vi solgt, sier hun.

JEG SYNES FOLKA I MOSTEIN HAR EKSTREMT GOD SMAK, OG AT DETTE KOMMER TIL UTTRYKK BÅDE I MATERIALVALG OG DESIGN, UTE OG INNE.

ENKELT OG DELIKAT

Paret har i svært mange år drevet egen butikk for belysning, og jobbet mye frem til de solgte virksomheten i 2004. De hadde klare krav til hva de forventet av en ny bolig.

– I utgangspunktet dro vi ned på Gullatoppen bare for å titte, men da vi kom hit falt alt på plass. Her kunne vi få en delikat og romslig bolig med smarte løsninger og de samme fordelene som i en enebolig, men uten alt vedlikeholdet. Rett og slett et hus tilrettelagt for «det gode liv» slik Mostein lover i prospektet, sier Liv.

Med naturen helt inn på terassen. 

FREMTIDSRETTET

Boligen over to etasjer er på ca. 200 kvadratmeter, med innvendig tilkomst fra garasjen til hallen. Et stort soverom, bad, gjestetoalett og stue med åpen kjøkken-løsning utgjør i utgangspunktet en fullverdig leilighet i husets hovedetasje.

– Vi ser for oss at dette skal være hjemmet vårt i mange år fremover og da er det godt å ha et hus hvor vi har alt lett tilgjengelig selv om bevegeligheten skulle bli mindre med åra. Samtidig har vi så mye plass i underetasjen at det er uproblematisk å ta imot både barn, barnebarn og andre gjester på overnattingsbesøk, fastslår hun.

Husets underetasje består av kjellerstue, to romslige soverom, bad, vaskerom og en stor bod. Begge etasjene med egne terrasser.

Luftig og solfylt midt i naturen. 

NABOLAGET

Boligene oppe på Gullatoppen har en utforming som gjør dem perfekte for både godt voksne og for familier med barn i skolealder.

– Selv om begge de nærmeste naboene våre har mindre barn, består nok nabolaget her i hovedsak av folk som er godt etablerte. Så jeg vil nok beskrive dette som et stille og fredelig nabolag, sier Liv.

GOD SMAK OG GOD FØLELSE

Selv om det var mange praktiske egenskaper ved boligen som appellerte til hodet og fornuften, var det kanskje de tinga som traff hjertet som i hovedsak fikk dem til å gå for akkurat dette huset på Gullatoppen.

– Jeg synes folka i Mostein har ekstremt god smak, og at dette kommer til uttrykk både i materialvalg og design, ute og inne, sier hun. Hun skryter samtidig av oppfølgingen både før byggestart, underveis, og etterpå.

– Den dagen vi skulle flytte inn fremstod alt som helt ferdig både inne og ute. Så var det jo litt stas da at Steinar Lausund dukket opp på døra med en nydelig blomsterbukett, ei flaske vin og gratulerte oss med nytt hus, avslutter Liv Skytterholm.

Hun understreker at de riktig nok kun har bodd her i litt over to måneder, men trives så godt at hun kjenner på den gode følelsen og «det gode liv» - hver eneste dag.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.