Devoldfabrikken
Gå til

Inspirerende kontorlokaler på Devoldfabrikken

Devoldfabrikken er enda mer enn et handelsted med spennende outletbutikker og hyggelige kaféer.

I historiske omgivelser og unik atmosfære skapes nye idéer, produktive arbeidsdager og fellesskap. Her møter det gamle det nye!

Veggene i Devoldfabrikken forteller om tekstileventyret Devold med sin 160 år gamle industrihistorie. Det var nemlig her de velkjente ullplaggene fra Devold ble produsert i generasjoner. Det gamle bygget er svært godt ivaretatt og ser du nøye etter finner du mange historiske spor både på vegger, tak og gulv!

  Foto: Kristin-Støylen

Ledige kontorlokaler for små og store bedrifter

Devoldfabrikken har nå ledige kontorer som passer både for små og store bedrifter.

Kontorlokalene ligger i bygget som kalles Veveriet, som ble reist tidlig på 1900-tallet. Her sto vevstoler på rekke og rad den tiden fabrikken produserte de anerkjente ullplaggene fra Devold.

  Foto: Kristin Støylen

– Med arbeidsplass på Devoldfabrikken er du bare 15 minutter med bil fra Moa og 10 minutter med hurtigbåt fra Ålesund sentrum, forteller daglig leder Ingrid Sperre.

– Devoldfabrikken har et kreativt miljø som består av varierte bedrifter i kontorlokalene, eget kunstnerhus, spennende outletbutikker og flotte kaféer. Vi tilbyr fri parkering og gunstige priser i kaféene for våre leietakere.

  Foto: Kristin Støylen

Kontor og lager for TOVA – shoes for life

TOVA – shoes for life som produserer håndlagde ulltøfler i Mongolia har både kontor og lager på Devoldfabrikken. Daglig leder Ingar Eide trives godt med å ha arbeidsplass på Devoldfabrikken. – Vi er fire ansatte som har holdt til her i to år. Devoldfabrikken er et dynamisk sted hvor det skjer noe hele tiden, og vi får vise frem produktene våre til mange. Her er et variert fellesskap med ulike firmaer, kunstnerhus, kaféer og butikker.

– Det er fint å ha alt samlet på samme sted. Her har vi også tilgang på flotte lokaler til møter og sammenkomster. Særlig Kølbua er en favoritt. Kantina kafé kan også brukes til kundemøter over en god lunsj eller kaffe, sier Eide.

– For TOVA er det en klar fordel å ha tilgang på lager i samme bygg som vi har kontor. Når Devoldfabrikken arrangerer ulike markeder, er det enkelt for oss å delta med våre varer som vi allerede har i lokalet, legger han til.

– Vi har en nydelig utsikt fra kontoret og liker godt å være en del av miljøet her. Her er på alle måter lettvint å leie kontor og lager, Devoldfabrikken er ryddig, har orden og en logistikk som fungerer. At leiekostnaden er prisgunstig kan også nevnes.

– Butikkene blir benyttet til ulike ærend og gavekjøp, smiler Eide avslutningsvis.

Ingar Eide - Daglig leder i TOVA 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.