Devoldfabrikken
Gå til

Når handelen er en opplevelse, ikke bare shopping

Lene Gjelsvik bor på Valderøy og er en av de mange som tar den årlige storhandelen på Devoldfabrikken.

Den unike atmosfæren i de gamle fabrikkbygningene er en av grunnene til at handelen blir en opplevelse, ikke bare shopping. Gode priser på kjente merkevarer er ekstra hyggelig enten du skal handle gaver til en du er glad i eller til deg selv! Les også de flotte høsttipsene fra Devoldfabrikkens butikker.


Gode priser og unik atmosfære

– Først og fremst handler jeg på Devoldfabrikken fordi jeg liker å være der, sier Lene. – Jeg synes at atmosfæren er helt unik og at det går en ekte rød tråd gjennom handelstedet. Det er så flott at Devold of Norway fortsatt er i de gamle fabrikklokalene. Bygningene er godt ivaretatt og har fått nytt liv. Devoldfabrikken er en del av identiteten til Sunnmøre, og her får du hele pakken, både handel og opplevelse, god mat og inspirasjon til de ulike sesongene.

- Jeg liker merkevarene som jeg finner på Devoldfabrikken og er fornøyd med kvalitet og utvalg, sier Lene.


Storhandel med god tid og magisk julestemning

– Jeg tar en årlig storhandel før jul og flere småhandler gjennom året. Devoldfabrikken er et kjempefint sted å handle gaver til jul da her finnes noe for alle. Jeg kommer vel ikke bort fra at det blir en del ull og kjøkkenting, ler Lene.

– Jeg liker å sette av en hel ettermiddag eller kveld når jeg tar storhandelen på Devoldfabrikken. Det er en stor fordel at det ikke er så fullt som på vanlige kjøpesenter. Devoldfabrikken har hyggelig og hjelpsom betjening og god service, sier Lene.

– Det er så utrolig kjekt å besøke Devoldfabrikken før jul. De flotte julelysene som rammer inn den gamle fabrikken gir den gode julestemningen i et ellers grått og regntungt Sunnmøre, ler Lene.


Venninnetreff på fabrikken

– Jeg har venninner som bor rundt omkring på hele Sunnmøre. Noen ganger tar vi venninnetreffet på Devoldfabrikken, forteller Lene. – Slik kombinerer vi shopping med kafébesøk og skravling, og vi får gjort mange ærender samtidig som vi har god kvalitetstid.

– Her finner vi klær både til oss selv, familien og mye fint til hjemmet på interiørbutikkene, sier Lene.  – Jeg er en turglad dame som er mye ute i naturen. På Devoldfabrikken finner jeg turklær i glade farger og høy kvalitet!

  Foto: Privat

Det du trenger for å nyte høsten

På Devoldfabrikken finnes alt du trenger for å kunne nyte høsten både ute og inne. For deg som vil oppleve de vakre høstfargene i naturen har vi riktig bekledning og turutstyr for små og store. Ruskeværet gjør at mange av oss trekker inn for å kose oss. Enten du vil invitere familie og venner til et hyggelig måltid eller setter av egentid til velvære har vi noe som passer for deg. Ta turen innom Devoldfabrikken og la deg inspirere!


Flotte høsttips fra Devoldfabrikkens butikker:


Devold of Norway:
Løft turopplevelsen med funksjonell og lekker mellombekledning! Kom innom og se våre tynne ulljakker Nibba og Egga. Disse passer perfekt som mellombekledning. Ull tiltrekker seg fukt, puster og er temperaturregulerende.

  Foto: Devold of Norway - Kristin Støylen

Bergans:
En flott dunjakke holder deg varm på topptur eller skogstur. Jakken er fin å ha under skallbekledning og tar liten plass i sekken! Vi har også fått inn merinoull i nye farger, både trøyer og stillongs. Våre softshellbukser er veldig populære da de puster og har god bevegelighet, buksene passer til all slags utendørs aktivitet.

  Foto: Bergans - Kristin Støylen

Le Creuset:
Vi gleder oss over smakene innendørs i ruskeværet. Hvorfor ikke lage årets fårikål i en av våre eksklusive støpejernsgryter? Til høstkosen kan vi anbefale vår store vintilbehørserie, med alt fra vinglass til vinåpnere. Vi har også store kruser som kan brukes til å lage brownies i mikrobølgeovnen, eller om du vil nyte en varm kakao.

  Foto: Le Creuset - Kristin Støylen

Phister & Philina / Racoon:
Hold barneføttene varme i ruskeværet med våre vinterstøvler som er fôret og tåler vann. Vi har også flotte jakker og parkdresser i softshell som tåler regn og skiftende høstvær.

  Foto: Phister & Philna - Kristin Støylen

Swims:
Regnjakker i mørk grønn er høstens «må-ha» i regnværet!

  Foto: Swims - Kristin Støylen

Helly Hansen:
Til barna har vi flotte allværsbukser som er vanntett, vindtett og pustende. Vi vil også gjerne vise deg våre parkdresser!

  Foto: Helly Hansen - Kristin Støylen

Porsgrund:
La oss vise deg våre lyslykter og servise i det velkjente mønsteret Marius. Skap en lun atmosfære innendørs med tente lys og myke tekstiler! Vi har også flotte gryter til høstens fårikål.

  Foto: Porsgrund - Kristin Støylen

Norrøna:
Kom innom og prøv jakken Falketind Primaloft som er Norrønas letteste og mest komprimerbare isolerte jakke. Komprimert i jakkens egen pakkelomme tar den liten plass i sekken og kan brukes som pute ved overnatting! Falketind Primaloft er slitesterk og laget for aktivitet.

  Foto: Norrøna - Kristin Støylen

Kappa:
Kom innom og se våre behagelige hverdagsklær! Vi kombinerer fashion med et sporty uttrykk.

  Foto: Kappa - Kristin Støylen

BySunde:
Hos oss finner du organiske villsauskinn fra Island, lekre ullpledd, puter og gulvtepper i lune tekstiler. Unn deg en dag innendørs til egenpleie med våre organiske hudpleieprodukter fra Vakinme! BySunde har også et bredt utvalg av bøker innen interiør, arkitektur, mat og reise.

  Foto: BySunde - Kristin Støylen

Prinsessa og Frosken:
La oss vise deg våre herlige ulldresser for de minste! Vi har også termoser og matbokser til å ha med til barnehage, skole eller på tur.

  Foto: Prinsessa og Frosken - Kristin Støylen

Binderiet:
Pynt opp med lyng ute og inne! Til innekosen byr vi på god te, kaffe, lakris, kruser med koselige tekster og mange eksklusive velværeprodukter. Vi har også varme ullpledd og sitteunderlag fra Røros Tweed. Kom innom og la deg inspirere!

  Foto: Binderiet - Kristin Støylen

Swix:
Kom innom og se vår helt nye butikk på Devoldfabrikken! Vi disponerer hele 300 kvadratmeter. For fine høstturer i skog og mark har vi både telt og soveposer.

  Foto: Swix - Kristin Støylen

Tekst: Hilde Hurlen, Foto: Kristin Støylen

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.