PrivatMegleren Ålesund
Gå til

  Foto: John Colbensen

5 ekspertråd på veien til boligsalg!

Hvilke grep kan du som selger ta for at din bolig skal utmerke seg? Innsatsen du legger i å klargjøre eiendommen før salg kan påvirke salgssummen med titusenvis av kroner.

Målet med ethvert boligsalg er å få med mange interessenter på visning og dermed øke sjansene for flest mulig budgivere. I PrivatMegleren jobber vi for dette ved å presentere alle eiendommer på best mulig måte, med et eksklusivt uttrykk. I nært samarbeid med deg som selger, øker vi salgsmulighetene for din bolig! 

Visste du forresten at hos PrivatMegleren i Ålesund får du besøk av interiørkonsulent inkludert i salgspakken?

1. Rydd opp og skap mer plass!

Skap en luftig romfølelse i boligen din! Det vil bli enklere å bevege seg rundt, lysere og mer åpent dersom du rydder alle rom og fjerner alle overflødige møbler og pyntegjenstander som tar mye plass. Store ryddige flater vil umiddelbart gi positiv effekt. Åpne rom inviterer til muligheter, og kjøperen vil enklere kunne se for seg egne møbler og personlig stil i sitt nye hjem.

Store speil kan ”forstørre” små rom som trenger det. Har du en smal gang, kan bruk av speil være redningen for større romfølelse og trivsel.

Rydd opp og skap mer plass.  Foto: John Colbensen

2. Bort med alt det personlige

For å gi kjøperen følelsen av sitt nye hjem er det helt nødvendig å ta bort alle personlige bilder, gjenstander og klær. Under visningen skal ikke interessentene oppleve at de er på besøk hos noen, men se på boligen som det perfekte sted til å skape sin egen historie. Få frem en nøytral, men trivelig atmosfære som gjør det enkelt for kjøperen å forestille seg både hverdag og fest med familie og venner akkurat her.

Få frem en nøytral, men trivelig atmosfære.  Foto: John Colbensen

3. Et velstelt uteområde

Et førsteinntrykk er ikke enkelt å endre. Derfor er det viktig at hele eiendommen fremstår best mulig. Både innkjørselen, inngangspartiet og eventuelt hagen danner helhetsinntrykket til boligen. Potensielle kjøpere tar ofte turen forbi huset eller leiligheten før visning. Da vil et ryddig uteområde med oppfriskende beplantning og belysning løfte inntrykket av eiendommen.

Et velstelt uteområde forteller også mye om hvordan selgeren har behandlet og vedlikeholdt boligen.

4. Før visning

Det aller viktigste du kan gjøre før visning er å rengjøre grundig, rydde alle rom og lufte godt. Ikke glem å klargjøre vaskerom og boder, da interessenter ofte vurderer boligens plass- og oppbevaringsmuligheter opp mot egne ønsker og behov. Det er alltid lurt å vise at plassen er tilstrekkelig.

Inge-André Godø i PrivatMegleren er klar til å ta imot kveldens visningsgjester.  Foto: John Colbensen

Mye lys og grønne planter vil gi boligen din et løft. Sørg for å få inn mest mulig lys ved å trekke opp alle persienner og åpne eventuelle gardiner. Husk å bytte lyspærer som ikke virker. Frisk opp rommene med grønne planter, blomster og kanskje en fruktskål eller friske urter på kjøkkenbenken.

Fremhev boligens kvaliteter gjennom møblering og interiør. Husk at med PrivatMegleren får du besøk av interiørkonsulent inkludert i salgspakken. La oss se mulighetene som du kanskje ikke visste du hadde!

5. Finn den rette megleren

Det er få som overlater meglerjobben til hvem som helst. Eiendomsmeglers personlighet, erfaringer og lokalkunnskaper kan ha stor betydning for salgssummen på din bolig. De fleste ønsker en megler som er flink med mennesker, kan imøtekomme selgers interesser samtidig som interessentene blir godt tatt vare på og fulgt opp.

Engasjerte meglere som skaper trygghet og gir gode råd er viktig for resultatet av ditt boligsalg. Inge-André Godø og eiendomsmegler Julianne Sørheim i PrivatMegleren bistår deg gjerne.  Foto: John Colbensen

I PrivatMegleren jobber vi alltid ut fra at tanken om at alle eiendommer fortjener det beste. Våre dedikerte meglere gjør bevisste valg ut fra dette både gjennom målrettet markedsføring med høy kvalitet og nær dialog med selger. Da oppnår vi det beste resultatet.

PrivatMegleren bruker det unike annonseringsverktøyet KLiKK, nettopp for å øke sjansene for ditt boligsalg. Se mer om den verdensledende teknologien som du kan dra nytte av her: https://privatmegleren.no/klikk

Eiendomsmeglerfullmektig Helene Sætre i Privatmegleren er klar for å hjelpe deg med ditt boligsalg.  Foto: John Colbensen

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.