PrivatMegleren Ålesund
Gå til

Gode forberedelser og engasjerte eiendomsmeglere har mye å si for resultatet ved salg av boligen din – Inge-Andrè Godø og Helene Sætre i PrivatMegleren klargjør salgspresentasjonen.  Foto: John Colbensen

Selge bolig til våren? Dette gir deg et forsprang!

Våren er en populær tid å selge bolig på. Vi våkner opp fra vinterdvalen og går en lysere tid i møte. Kanskje planlegger du å kjøpe ny bolig til sommeren og ønsker å være klar i nytt rede til høst og skolestart.

Forberedelse av salgsprosessen

Fordi mange andre boligselgere tenker akkurat det samme, kan det være en stor fordel å planlegge salgsprosessen allerede i vinterhalvåret. En gjennomarbeidet plan i dialog med en av våre engasjerte eiendomsmeglere i PrivatMegleren vil kunne gi deg et lønnsomt forsprang! Denne gode forberedelsesfasen er en smart investering i tid og kan være helt avgjørende for både salgssummen og salgsopplevelsen.

Det er nemlig mye som kan klargjøres allerede i vintermånedene!

Smart oppussing

Den enkleste og mest effektive måten å gi boligen din et løft på er maling. Fargene du velger bør være nøytrale og lyse. Slik vil du treffe et bredere utvalg interessenter, samtidig som det vil gi rommene en forstørrende og mer åpen effekt.

Malingsarbeid kan som kjent ta litt tid, og derfor være en fin innendørsaktivitet når det er kaldt og mørkt ute. Husk å sparkle gamle hull før du setter i gang å male.

Har du uferdig oppussingsarbeid som venter, er dette den rette tiden til å fullføre.

Eiendomsmegler Julianne Sørheim i PrivatMegleren gjør siste forberedelser før visning.  Foto: John Colbensen

Noe som burde repareres?

I ethvert hjem finnes vel mindre reparasjoner som burde vært utbedret. Det er ingen grunn til å utsette dette! Ødelagte brytere, knuste lyspærer eller maling som flerrer er både enkelt og rimelig å fikse.

Ta også en runde og sjekk om du finner løse ledninger og lister som trenger å bli festet. Har du knirkende dører og vinduer er det fint å smøre disse.

Små feil på boligen kan ha stor betydning for hvor mye kjøperen er villig til å betale for din eiendom. Derfor er nok tid i klargjøringsfasen en stor fordel.

Valg av megler

Å opprette kontakt med eiendomsmegler er det beste stedet å starte når du skal selge bolig. Megleren kan komme hjem til deg, gi deg en verdivurdering og sammen vil dere legge en plan for din salgsprosess. Megleren vil også kunne gi deg konkrete tips og råd til hvilke utbedringer du bør gjøre for å øke sjansen til flest mulig interessenter. Dermed er du allerede nærmere den salgssummen du ønsker.

La Privatmegleren gi deg full kontroll på hele salgsprosessen og nok tid til forberedelser for å unngå stress og hastverk.

Helene Sætre i PrivatMegleren er utdannet både eiendomsmegler og interiørkonsulent og gir gjerne gode råd og tips før salgsstart.  Foto: John Colbensen

Vi ser fram til å høre fra deg!

Ring 70 13 23 70, stikk innom oss i Notenesgata 2 i Ålesund sentrum eller legg igjen din kontaktinfo her og vi ringer deg.

Les mer om oss og måten vi arbeider på her:
https://privatmegleren.no/alesund

Pssst! Å rydde i boder, mørkeloft og garasje er også en fin vinteraktivitet!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.