SpareBank 1 SMN
Gå til

Disse gleder seg til å møte sine nye medarbeidere i SpareBank 1 SMN på Sunnmøre. Jonas Ingebrigtsen, Bente Knivsflå, Marita Løvik Stadsnes, Silje Voldsund Ødegaard og Lone Isabel Rogne Pettersen. 

Disse leter etter deg som vil vinne sunnmørske hjerter

Sunnmøringer setter høye krav til sin bank. Derfor er det aller viktigste for SpareBank 1 SMN på Sunnmøre å møte kundenes behov – uansett situasjon. Nå søker de relasjonsbyggere til finanshuset i hjertet av Ålesund.

Bank er ikke bare bank, i alle fall ikke for SpareBank 1 SMN på Sunnmøre. De er mener at lokal kunnskap og personlig rådgiving er essensielt for å kunne møte kundenes behov.

- Det som skiller oss fra andre, er at vi er fysisk tilstede i regionen sammen med kundene våre. Vi er en bank, men ønsker å være mye mer enn det for alle på Sunnmøre. Vi har som institusjon et samfunnsansvar som sammen kan gjøre regionen til en attraktiv plass å bo, forteller regionbanksjef i SpareBank 1 SMN på Sunnmøre, Marita Løvik Stadsnes.

SpareBank 1 SMN er i sterk vekst, og har en stor pågang av nye kunder. Drivkraften bak alle som jobber i finanshuset i Ålesund sentrum, er verdiene som ligger bak selve bankdriften.

- Vi er støttespillere til lokale idrettslag og er engasjert i utviklingen rundt oss på alle plan. Hvis vi kan bidra til økt vekst i denne delen av landet, vil vi gjerne det, forteller banksjefen.

Regionbanksjef i Sparebank 1 SMN på Sunnmøre, Marita Løvik Stadsnes. 

Akkurat det er grunnen til at de har stått i spissen for flere tiltak på Sunnmøre i de siste årene. I fjor arrangerte de blant annet plastdugnad som førte til at 180 tonn plast ble ryddet opp fra havet, og 245.000 kroner gikk til deltakende lag og foreninger i regionen. De har også bidratt aktivt inn på gründer-markedet i Sunnmøre, for å hjelpe nytenkende bedrifter opp og fram.

Synes du dette høres spennende ut? Nå søker de etter to finansrådgivere! Les mer lengre ned i saken, eller trykk her for stillingstekst.

Lokal kompetanse

Til deg som er kunde har de fokus på at denne banken skal du ikke bare møte i nettleseren, selv om den digitale satsingen er stor. Kundene skal kunne snakke ansikt til ansikt med banken – uansett hvilken situasjon man befinner seg i.

- Vi er opptatt av tette kunderelasjoner, og at kundene alltid kan henvende seg til oss for gode økonomiske råd. Ikke bare akkurat nå, men også langsiktig. Vi skal være med på både det korte og lange løp og oppfylle noen drømmer på veien, forteller Stadsnes.

De jobber mot å bli den foretrukne banken i regionen, og ser at helheten spiller inn.

- Vi har et stort team rundt oss, og på huset har vi både regnskapshus, eiendomsmeglere og spesifikke tjenester inn mot fiskeri og offshore. Det gir oss unik kompetanse i regionen, som kommer til nytte for alle privatkunder også, forteller Stadsnes.

Som finansrådgiver i SpareBank 1 SMN på Sunnmøre får du jobbe i team med blant annet disse på privatbank. 

Søker deg som elsker kundekontakt

Med en bank i rivende utvikling, er tiden inne for å bemanne opp. Nå søker SpareBank 1 SMN på Sunnmøre etter to finansrådgivere som skal være med å drive banken framover. Har du interesse for privatøkonomi og er en relasjonsbygger som elsker kundekontakt? Da kan en av disse stillingene være midt i blinken for deg.

- Personene vi søker etter trenger ikke nødvendigvis være autoriserte finansielle rådgivere (AFR) i dag, men ha et ønske om å bli det. Du må ha de egenskapene som trengs for å kunne gi gode økonomiske råd og skape gode forhold som forhåpentligvis varer livet ut, forteller banksjefen.

Hun mener at de personlige egenskapene stiller sterkt i disse stillingene.

- Dette er på mange måter bankens ansikt utad, derfor må man være glad i å bygge relasjoner og ha god kommunikasjon med alle typer mennesker, forteller Stadsnes.

Nysgjerrig? Les mer om stillingene her!

Arbeidssted er bankens avdeling på St. Olavsplass i Ålesund, og i sitt team skal man jobbe rettet mot privatkunder. Målet er at disse stillingene skal være med på å utvikle bankens posisjon i markedet i årene som kommer.

- Skal vi være den banken sunnmøringer ønsker, må vi levere varene hver gang. Som finansrådgiver hos oss må man brenne for feltet gjennom å jobbe med hjertet utenpå - og være lidenskapelig opptatt av å hele tiden ta vare på det viktigste vi har, nemlig kundene.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.