Aursnes Hotell
Gå til

Her kan du bli hotellsjef

Lyst til å drive et veldrevet hotell? Nå har du sjansen til å leie et hotell og være hotellsjef midt i hjertet av Sunnmøre.

Fra Aursnes Hotell i Sykkylven er det kort vei til store opplevelser året rundt, og til flere av Norges største turistattraksjoner. Etter 15 spennende år som hotelldrivere ønsker ekteparet og eierne Lina og Knut Henning Aursnes at andre overtar driften. Nå er de på jakt etter den rette personen, et vertskap, par eller kanskje en familie med hotelldrømmer.

Vil du bli hotellsjef? Lina takker av etter 15 år og holder døra åpen for et nytt vertskap. 

Familiens eie
– Hotelleiendommen har vært i familiens eie i generasjoner. Men både Lina og jeg er engasjert i andre prosjekter som er i ferd med å vokse seg så store at vi ikke lenger har kapasitet til å nå over alt, sier Knut Henning.

Innbydende
Familien og ekteparet har brukt mye tid og penger på å pusse opp og bygge ut hotellet, rom for rom. Hotellet ved fergeleiet tre km fra sentrum av Sykkylven har i dag 21 rom i alle størrelser og åtte fjordstuer for utleie. Hotellet fremstår som svært innbydende med fine rom og i tipp topp stand. Hotellet har alle skjenkerettigheter og det er bolig på eiendommen for den eller de nye driverne.

Aursnes Hotell er i tipp topp stand og har flotte rom. 

Stort potensiale
– Hotellet drives i dag som bed & breakfast, men her er et stort potensial for å utvide tilbudet med blant annet matservering, middag og lunsj til både hotellgjester og andre. Og til eventuelt å skreddersy overnattingspakker i forbindelse med for eksempel kommunens nye satsing på reiseliv som blant annet Designvegen som starter i Sykkylven, sier Lina Aursnes.

Staselig, innbydende og sjarmerende. 

Reiselivssatsing
Designvegen er en rute langs fylkesveg 60 som går gjennom Sunnmørsalpene fra Sykkylven til Stryn. Det er Sykkylven kommune som har tatt initiativet til reiselivssatsingen hvor flere kommuner samarbeider

– Fellesnevneren for bygdene langs Designvegen er den over 100 år lange tradisjonen med designutforming og starten på det «Sunnmørske møbeleventyret», forteller Åsne Folstad, daglig leder for Sykkylven Næringsutvikling.

 I Sykkylven finnes også tilbud som blant annet Ikornes friluftsbad, møbelmuseum, naturhistorisk museum, kunstmuseet Cylindra og den nye aktivitetsparken Randersparken med den avtroppende hotellsjefen Lina som daglig leder. Med andre ord tilbud for hele familien.

Godt belegg
Selv om ekteparet i liten grad har markedsført hotellet, har hotellet i flere år hatt et godt belegg av både turister, forretningsreisende og faste gjester. Hotellet har huset turister fra hele verden, og de siste fire årene har antallet turistbusser økt vesentlig i feriesesongen. Hotellet ligger strategisk plassert med kort vei til og fra store turistattraksjoner som Ålesund, Geiranger, Runde og Trollstigen. Et aktivt næringsliv og markante møbelbedrifter som Ekornes, Nordens største, betyr mange forretningsovernattinger på det eneste hotellet i kommunen.

Alle typer søkere
 – Hvilke egenskaper ser dere etter hos de som kan være interesserte?

– Hotellet er passe stort om man har en drøm om å prøve seg i hotellbransjen, eller overta et veldrevet hotell hvis man allerede er i bransjen og på jakt etter nye utfordringer. Vi har en åpen innstilling og går ganske bredt ut. For å drive denne typen virksomhet bør man være dedikerte for oppgaven, serviceinnstilte, ansvarsfulle og tenke litt langsiktig, mener Lina og Knut Henning Aursnes.

Synes du dette høres spennende ut? klikk her for å søke.

Serviceinnstilt, ansvarsfull, dedikert og langsiktig satsing, er Lina Aursnes hotell-oppskrift. 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.