Ålesund Bil As
Gå til

Volvo lanserer 7 års bruktbilgaranti

Volvo styrker satsingen i bruktbilmarkedet ved å forlenge og utvide garantiordningen med inntil 7 år / 150 000 km garanti på alle Volvo Selekt-biler som selges hos merkeforhandlere.

Volvo Selekt er merkets bruktbilprogram og tilbyr nybilgaranti ved kjøp av en brukt Volvo. Nå styrkes satsingen ytterligere ved å utvide garantiordningen til å omfatte inntil 7 år og 150 000 kilometer.

– Ved å introdusere denne garantiordningen tilbyr vi en utvidet nybilgaranti på brukte biler som få andre bilmerker kan matche. Vi skal satse på bruktbilmarkedet fremover!

Å kunne tilby kundene våre denne unike tryggheten vil gi oss som bilforhandler et fortrinn i et konkurranseutsatt marked, sier Terje Løvmo, daglig leder hos Ålesund Bil.

Videre viser Løvmo til at det i 2018 ble foretatt 1111 eierskifter av Volvo personbil i distriktet. Av de så var hele 267 biler så nye at de ville ha kommet under den nye ordningen med 7 års- eller 150 000 km garanti hvis de var kjøpt hos Ålesund Bil (tall fra OFV).

Den nye garantiordningen gjelder både norske og importerte biler, så lenge bilen har fulgt service- og vedlikeholdsprogrammet fra fabrikken.

Magnus Grytten, bilsalg 

TRYGGHET ER ESSENSIELT

Alle Volvo Selekt-biler får nyeste programvareoppdatering og godkjente kontroller for at de skal overholde merkets standarder til sikkerhet, ytelse og utseende. Bilene får også veihjelp og bytterett inkludert i prisen. I Selekt-programmet brukes det kun originaldeler fra Volvo Cars.

– Volvo Selekt-garanti skal skape den ekstra tryggheten som kundene er ute etter når de skal kjøpe bruktbil. Med denne garantiutvidelsen har vi et meget sterkt produkt. Vi er først ute med å lansere nye satsinger i markedet, og det er viktig siden bruktbilmarkedet stadig er i endring, sier Terje Løvmo.

Volvo Selekt ble lansert i Norge i 2013 og er i dag tilgjengelig blant alle Volvos forhandlere i Norge. Hensikten med Volvo Selekt er å gi samme premiumopplevelse ved kjøp av en brukt Volvo, som kunden får ved et nybilkjøp. Volvo Selekt-biler er dekket i hele Europa og som kunde får man veihjelp i Europa i 1 år. 

Se vårt store utvalg bruktbiler fra Volvo Selekt på aalesundbil.no/bruktbil eller kom innom oss for en hyggelig bilprat!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.