Andersgarden Henden AS
Gå til

Her kan du prøvebo

I Andersgarden i Langevåg kan du prøvebo eneboligen før du eventuelt bestemmer deg for å kjøpe.

– Er du på boligjakt og seriøst interessert, kan du ta med deg kjæresten, ektefellen eller hele familien og prøvebo en av våre nye, moderne, eneboliger i Andersgarden i Sula. Gjerne en helg om du ønsker det, sier eiendomsutvikler og prosjektleder for Andersgarden, Sveinung Henden i Henden AS.

Sveinung Henden forteller om prosjektet Andersgarden.

19 eneboliger

Det nye boligfeltet Andersgarden ligger i et rolig og etablert villaområde i gangavstand fra Langevåg sentrum i Sula kommune. Her skal bygges i alt 19 eneboliger hvor du ifølge Henden får mye og flott bolig for 4 til 4,5 millioner kroner. Det er lave omkostninger, gunstig finansering og ingen mellomfinansiering. Fire, straks fem boliger er allerede bygget.

Her skal det bygges 19 moderne eneboliger. Fem er alt ferdige.  

Begeistret

– Vi fant drømmehuset og trives utrolig godt her. Dette blir et knallbra boligområde. Nå gleder vi oss til å få mange kjekke naboer, små og store, sier Andrea Standal (22) og Marius Dybvik Aakre (21).

Se og hør hva Marius og Andrea mener om eneboligen.

Det unge paret flyttet inn allerede i sommer etter å ha vært på hugget helt siden de fikk nyss om boligprosjektet ikke langt fra boligen til Andreas foreldre. Etter en visning i demohuset, var de overbeviste. Dette var stedet og huset for dem, og de synes de har fått svært mye for pengene.

Marius og Andrea stortrives i Andersgarden i Langevåg.  

– Boligen er elegant, funkisinspirert med stramme linjer, ingen lister og store vindusflater. Den store takhøyden kjøkken og stue gir en utrolig god romfølelse. Planløsningen er skikkelig bra med tre soverom, to bad, vaskerom, carport med direkte inngang til boligen og supre materialvalg, mener Marius som er fisker og Andrea som jobber på Langevåg Barneskule like i nærheten.

30 minutter

Mens vi kan bruke flere dager på å jakte den rette flatskjermen, bruker vi i snitt kun 30 minutter på en boligvisning, ifølge en undersøkelse i regi av DNB Eiendom.

– Det er kort tid med tanke på at det for mange handler om den største investeringen i livet, mener Sveinung Henden som oppfordrer alle til å ta seg god tid på visning.

Lyse, flotte eneboliger i et helt nytt boligfelt.

Som eiendomsinvestor har Sveinung operert mye i Oslo-området hvor det er høy puls, hektiske budrunder og stort trykk i boligmarkedet. I Andersgarden får du anledning til å bruke god tid på å undersøke og virkelig kjenne etter om dette er stedet og boligen for deg og dere.

Prøvebo
– Velger du å prøvebo blir du kjent med boligen, beliggenheten og nærområdet på en helt ny måte. Du kan ta inn alle inntrykk gjennom døgnet, og lære boligen bedre å kjenne slik at du kan ta et veloverveid valg. Vi er stolte av Andersgarden og er trygge på at mange vil se og oppleve kvaliteten ved både boligene, beliggenheten og nærmiljøet, sier Henden.

Private visninger
Om du ønsker private visninger er det bare å ta kontakt og du vil få den tiden du trenger. Både en, to og tre ganger om du føler behov for det. Ta gjerne med en fagmann eller andre eksperter for å få deres mening og vurderinger, er rådet fra Sveinung Henden.

Helt nytt bomiljø
Med Juvika Hage på Fiskerstrand i Sula klarte Sveinung og Henden AS å skape et helt nytt og attraktivt bomiljø ved å bygge 22 tomannsboliger. Med Andersgarden håper han å skape nok et nytt og godt bomiljø som vil yre av liv.

Slik kommer Andersgarden til å se ut

– Det er bygd lekeplass og infrastrukturen er på plass. Boligene er som skreddersydde for småbarnsfamilier, men vil også passe svært godt for seniorer som ønsker seg noe tilnærmet vedlikeholdsfritt. De arkitekttegnede boligene er på rundt 120 kvm, svært arealeffektive og moderne i uttrykk og materialvalg. Innenfor en tilvalgsmeny kan du kostnadsfritt gjøre dine valg for å få det slik du vil ha det, forklarer Sveinung Henden.

Ta en tur rundt i eneboligen - skift mellom filmklipp

Fordeler med nytt
Henden mener det er en rekke fordeler med å kjøpe ny bolig, nettopp fordi alt er nytt. Badet, kjøkkenet, nye naboer og et helt nytt bomiljø. Du trenger ikke å bruke tid, krefter og ressurser på oppussing. Alle flater er nye og malt i de fargene du liker best. Med ny bolig får du også hele fem års reklamasjonsrett.

– Vi bygger etter siste tekniske standard, som i praksis betyr lave vedlikeholdskostnader, sunt inneklima og lave energikostnader – du får en bolig som er «billig i drift». Det er lagt opp til fiber og kabel-TV hvis man ønsker det. I carporten med direkte inngang til boligen, er det klargjort for elbil-lader, forteller Sveinung Henden.

Andersgarden

 • Rolig, etablert og godt villaområde
 • Gangavstand til Langevåg sentrum og alle fasiliteter.
 • Sentralt utgangspunkt for korte og lengre turer i fjell og utmark.
 • Kun få minutters gange til sjøen, bademuligheter og båtliv.
 • Bussholdeplass like ved med gode forbindelser til Ålesund og Moa.
 • Hurtigbåt fra Langevåg til Ålesund sentrum tar kun syv minutter.
 • Trygg skolevei.
 • Lyse, moderne boliger med store vindusflater.
 • Ekstra takhøyde i stue og kjøkken, downlights.
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer.
 • Klargjort for fiber, kabel-tv og elbillader i carport.
 • Priser fra 4 til 4,5 millioner kroner.
 • Kontakt: Sveinung Henden, 92064803 eller sveinung.henden@gmail.com

Henden AS

Solid, familieeid investeringsselskap fra Averøy på Nordmøre som i en årrekke har operert innen fiskerinæringen. De siste 15 årene har de satset stadig mer på eiendomsinvestering og eiendomsutvikling.

Besøk www.andersgarden.no for mer informasjon og bestilling av prøvebo 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.