Mostein Boligutvikling AS
Gå til

Mostein-boom på Åse: Har solgt for 360 mill.

Mostein har hatt et formidabelt salg på sine designboliger i Kristoffergarden Åse Allé. Hele 44 av 53 praktboliger er allerede solgt.

– Prosjektet er rett og slett et eventyr. Vi har truffet blink med våre designboliger, og beliggenheten med praktfull utsikt til Borgundfjorden og Sunnmørsalpene. Kristoffergarden Åse Allé fremstår nå som en av de mest attraktive boligområdene i distriktet, mener Steinar Lausund.

Daniel og Steinar om Kristoffergarden - Åse Allé.

Solgt på få måneder
Hittil har Mostein solgt for hele 360 millioner kroner på Åse. Blant disse er også store, eksklusive toppleiligheter til et tosifret antall millioner. De gikk som varmt hvetebrød.

– Seks boliger mellom 10-12 millioner ble faktisk solgt på få måneder, forteller daglig leder i Mostein, Daniel Lausund.

Boliger med utleie
Både Daniel og Steinar peker på at det går an å bo flott også med relativt lave utgifter i måneden ved å leie ut deler av Mosteinboligen. Fortsatt er tre store boliger på 248 kvm med egen utleiedel på 75 kvm, ledige. Avhengig av egenkapital, kan du her få boutgiftene helt ned i knappe 11 000 kroner for praktboliger til 8 590 000 kroner. Sjekk regnestykkene under for å se finansieringen.

Se deg omkring – demohuset er klar for visning og komplett utstyrt med elegante Slettvoll-møbler.

Drar seg til
I tillegg finnes det noen få ledige leiligheter. Alle med utsikt til fjord og fjell. Str fra 84 til 123 m2. Av store tomannsboliger har vi nå kun 5 boliger igjen. Disse er 248 m2 med takterrasse. Med eller uten utleie del. Det begynner med andre ord å dra seg til for de som er på boligjakt og interessert i en elegant og praktisk bolig i attraktive Kristoffergarden på Åse.

Rause uteplasser med fantastisk utsikt fra alle boenhetene. 

Utsikt
Alle boenhetene til Mostein i Kristoffergarden Allé har ekstra stor takhøyde, smarte, praktiske og elegante løsninger.  Og hele prosjektet er rigget slik at du har den praktfulle utsikten fra alle boenheter - samtlige utstyrt med rause uteplasser.

Demohus
Om du selv vil se og bedømme hva Mostein står for, kan du ta kontakt for en privat visning i demohuset på Åse. Boligen er komplett utstyrt og fullinnredet med elegante Slettvoll-møbler.

Ta en 360 grader tur rundt i demohuset - skift mellom forskjellige rom.

Overveldet
– Fra dag én har vi sagt at Åse skal være vårt nye utstillingsvindu, som viser hva vi står for av design, kvalitet og standard. Jeg var ganske sikker på at det ville bli et fantastisk boligprosjekt i Ålesund, men selv jeg ble tatt litt på senga av den umiddelbare og enorme interessen. Alt før vi flagget prosjektet, var pågangen av interessenter helt fantastisk, forteller Steinar Lausund, eiendomsutvikler og Mostein-eier.

Kvalitetsprosjekter
Mostein har et ufravikelig mål om å stå for stolte, attraktive kvalitetsprosjekter. Det handler om gode, innovative løsninger i materialvalg, energi, smarte planløsninger, spennende design, dyktige håndverkere og bruk av kvalitetsmaterialer. Man skal få følelsen av noe enestående – gjerne også evigvarende - når man trår inn i et Mosteinhus.

Ufravikelig mål om dyktige håndverkere og bruk av kvalitetsmaterialer. 

Truffet et marked
– Vi har truffet godt med våre signaturboliger. Det handler om en kundegruppe av boligsøkere som er på jakt etter kvalitet og det litt ekstraordinære. Vi ser at folk liker det vi bygger, sier Steinar Lausund som trygt kan lene seg på salgsstatistikken til Mostein for å underbygge den påstanden.

Det er en genuin interesse for design og gjennomgående kvalitet som ligger bak utviklingen av de spesielle signaturboligene med stramme linjer og store vindusflater.

Det beste av det beste
– For de fleste er bolig en tung og stor investering. Vårt mål er å levere boliger hvor kjøperne føler at de får mye igjen for investeringene sine, at de får det beste av det beste - enten det er boliger i prisklassen fire, fem eller 12 millioner. Derfor er vi kompromissløse på kvalitet i alle ledd, sier Daniel Lausund, andre generasjon «Mostein».

Vi har truffet blink med våre designboliger, og beliggenheten med praktfull utsikt. 

Bo billigere med utleie
Utleie kan være en smart løsning for å kjøpe et Mosteinhus. Fortsatt er det mulig å kjøpe tre store praktboliger over 200 kvm med utleiedel. Slik ser regnestykket ut ved utleie.

Egenkapital 2 millioner kroner:

  • Pris bolig: 8.590.000,-
  • Egenkapital: 2.000.000,-
  • Finansiert: 6.590.000,-
  • Rente nominell: 2,39%
  • Nedbetalingstid: 25år
  • Utleieinntekter: 13 000,-
  • Boutgifter pr. mnd.: 16 235,-

Egenkapital 3 millioner (samme regnestykket med finansiering 5.590.000)

  • Boutgifter pr. mnd.: 11 804,-

*Kalkulert med nettbasert boliglånskalkulator.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.