Bygger'n Sunnmøre
Gå til

Skal du bygge, renovere - eller pusse opp?

2020 har blitt året hvor norgesferie og bolig er vinnerne hos sunnmøringer flest. Bistand fra Bygger´n er populært enten man bygger nytt eller renoverer. Det har fått fart på sakene hos både proffer og private som ønsker faglig ekspertise og effektive prosesser.

For alle kjenner Bygger´n som totalleverandør av trelast og byggevarer til proffer og private. Men Bygger´n på Sunnmøre har langt mer på lager og kan bistå deg med det du måtte trenge til hus og hjem - enten du skal renovere, pusse opp eller bygge ny bolig.

Tjenester er tilgjengelig for både fagfolk og hobbysnekkere.  

En rekke tjenester er tilgjengelig for både fagfolk og hobbysnekkere. Og med utvalget fra Hiba Hus i samme selskap blir det få mellomledd, effektive prosesser og gode priser.

Like rundt hjørnet
I dag har Bygger´n fire varehus i distriktet, hvor alle lagerfører en rekke varer- og produkter innen kategorien bygg. Det samme gjelder de ulike tjenestene som holder hus på samme lokasjoner. Det betyr kort vei for deg som trenger varer, fagkunnskap og byggkompetanse.

Alle våre tjenester godt med, i tillegg til dyktige samarbeidspartnere som arbeider effektivt, fortsetter Melheim. 

- Vi har et rikt utvalg av varer på lager og bestiller løpende fra grossist på forespørsel fra kunder. I tillegg fører vi en rekke ulike produkter som ikke er direkte relatert til bygg. Her finner du alt fra gressklippere til høytrykkspylere og annet du måtte trenge til hjemmet, forteller daglig leder Bjarne Tollås hos Bygger´n i Ålesund.

I dag finner du Bygger´n butikker i Ålesund, Hareid, Ørsta og Vigra. I tillegg har selskapet egen avdeling for stål i midtre bydel av Ålesund. Byggevarehusene har åpningstider fra 7.30-17.00 på hverdager og dagtid på lørdager.

Tekniske tjenester
Bygger´n på Sunnmøre samarbeider med en rekke snekkerfirmaer og entreprenører i regionen. Konsulenter fra byggevarehuset er regelmessig ute på befaring før de syr sammen løsninger etter kundens ønsker og behov.

Stadig flere av proff-kundene ønsker komplette tilbud på rehabilitering, ombygging og tilbygg.  

Stadig flere av proff-kundene ønsker komplette tilbud på rehabilitering, ombygging og tilbygg. Gjennom tjenesten «Bygger´n Tekniske Tjenester» får de tilgang til sitt eget tekniske kontor.

- I samarbeid med Hiba Hus tilbyr vi våre kunder tilgang til et bredt spekter av tekniske tjenester. Vårt tekniske kontor består av arkitekter, ingeniører og teknikere, med både byggfaglig utdannelse og praktisk erfaring fra byggeplass, forteller Tollås, og fortsetter:

- Vi kan stå som ansvarlig og ordne med søknader, prosjektering i 3D samt ulike beregninger som er nødvendig. I flere tilfeller tar vi hele prosessen med ferdig leveranser. Da kan vi enten levere varene på byggeplass klart til bygging, eller vi kan sørge for ferdigbygde elementer som settes sammen på stedet, sier han.

Vi tilbyr tegninger, kalkyler, materiallister, dimensjonering, energiberegning og 3D-modellering og andre tekniske tjenester. 

Arkitektene hos Hiba sørger ikke bare for tegninger, men også for materiallister med kostnadsoverslag inkludert. Det er trygt og god for budsjettet.

- Tilbudet har blitt veldig populært og benyttes i dag av mange snekkerfirma og byggentreprenører. Bare siste måneden har vi levert 5 nye boliger og flere er på blokken nå. Det er ikke verst tatt i betraktning den spesielle situasjonen landet har vært i med COVID-19 og smittevern, presiserer Tollås. 

Proffen velger Hiba Hus
En av de som har faste håndverkere ute på byggeplassen er Bygger´n på Vigra som samlokaliserer med Bjerknes Bygg AS. Jens Marius Sundnes er prosjektleder og selger for Hiba Hus og har for tiden tett oppfølging av flere prosjekter i området. Å være en del av Bygger´n systemet har flere fordeler, som nærhet til varehusene og leverandøravtaler til byggeprosjektene.

Jens Marius Sundnes er prosjektleder og selger for Hiba hus. 

- I disse dager arbeider vi blant annet med byggingen av et større byggefelt på Hautunet med utsikt mot havet. Her skal vi primært bygge 11 hus som er tegnet og prosjektert gjennom Hiba hus, forteller han.

Med syv snekkere i sving er det mange tråder å holde tak i. De fleste av husene står innflyttingsklare på 10 måneder fra byggestart. Og interessen er stor.

Interessen for byggefeltet på Hautunet er stor.  

- Etter at vi fikk opp de to første husene vokste interessen markant. Vi har solgt flere hittil og det planlegges også enda et byggefelt litt lengre nede her. Et populært område med god utsikt, flott natur og mange muligheter for aktiviteter og friluftsliv, smiler Sundnes.

Hiba Hus er en av landets eldste typehuskjeder og ble etablert i 1969. De tilbyr et solid forankret konsept bestående av både hus, hytte og garasje.

Nybygg og renovering
Tekniske tjenester fra Bygger´n inkluderer både nybygg og renovering. Takket være enkel og effektiv tilgang til tjenestene benyttes de til prosjektering av både proffer og private. Ifølge daglig leder Even Melheim hos Bygger´n i Ørsta, har veksten siste halvåret også bidratt til at flere har fått øynene opp for mulighetene dette gir.

Bygger´n i Ørsta med vekst det siste halvåret. 

- Takket være stor pågang har behovet for økt bemanning meldt seg og flere komplette hus står allerede klare for levering fra elementfabrikken her, forteller Melheim.

Ifølge han står renovering, ombygging og tilbygg på dagsorden hos mange sunnmøringer i disse dager. Det inkluderer i mange tilfeller fasadeendring, og da benyttes Bygger´n tekniske tjenester for å komme i mål på en god måte.

- Vi har også en høy andel forbrukerkunder som i disse dager bestemmer seg for å gjøre større renoveringer av boligen. Da kommer alle våre tjenester godt med, i tillegg til dyktige samarbeidspartnere som arbeider effektivt, fortsetter Melheim.

Tapping og Vipps
Bygger´n har også gjort det enkelt å betale – enten du er privatkunde eller proffkunde.

- Du kan betale med Vipps, og for proffkunder tilbyr vi ukentlig samlefaktura. Du kan faktisk gjøre hele handelen uten å komme i butikken. Bestill i nettbutikken, betal med Vipps og så kan du enten hente ordren din selv eller en butikkmedarbeider kan kjøre ut varene, forteller Tollås i Ålesunds-butikken.

Mange av kundene har funnet veien via nettbutikken byggern.no.

Spesielt i disse korona-tider kan det være mange som ikke kommer seg ut selv, og da er hjemkjøring et godt alternativ. Bygger´n plukker og pakker selvfølgelig varene i henhold til retningslinjer fra Folkehelseinstituttet (se fhi.no).

- Bruken av Vipps har gjort det enklere for folk å handle. Vi hadde en her en dag som hadde glemt lommeboken og skulle ringe etter kona for å få tak i den. Vi fortalte at vi kunne legge inn kravet via Vipps, så kunne han betale med mobilen. På et øyeblikk var det gjort og alle var glade. Det har skjedd mye med teknologien, og der henger vi med som aldri før, avslutter Bjarne Tollås, daglig leder hos Bygger´n i Ålesund.

Klikk her hvis du ønsker mer informasjon om Bygger´n Proff.
 

Se videon fra Bygger'n Proff:

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.