Bygger'n Sunnmøre
Gå til

Personalet hos Bygger'n er klar for å møte deg  

Spesialisten på byggevarer

Skruer i alle former og størrelser, maling og maleutstyr, vedovner, gulv og dører, trelast og duppedingser. Ta turen innom Bygger´n. Her får du alt du trenger før, under og etter bygging.

Fokuset er trelast og byggevarer til proffe og private. Men Bygger´n på Sunnmøre har langt mer på lager og kan bistå deg med det du måtte trenge til hus og hjem. Vareutvalget er bredt med egne avdelinger for tak, dører, vinduer, maling, gulv og plater - for å nevne noe.

Bygger´n på Sunnmøre kan bistå deg med det du måtte trenge.

I dag har byggleverandøren fire varehus i distriktet, hvor alle lagerfører en rekke varer- og produkter innen kategorien bygg. Det betyr kort vei for deg som trenger varer, fagkunnskap og byggkompetanse.

- Vi har et rikt utvalg av varer på lager og bestiller løpende fra grossist på forespørsel fra kunder. I tillegg fører vi en rekke ulike produkter som ikke er direkte relatert til bygg. Her finner du alt fra gressklippere til høytrykkspylere og annet du måtte trenge til hjemmet, forteller daglig leder Bjarne Tollås hos Bygger´n i Ålesund.

I dag finner du Bygger´n butikker i Ålesund, Hareid, Ørsta og Vigra. I tillegg har selskapet egen avdeling for stål i midtre bydel av Ålesund. Byggevarehusene har åpningstider fra 7.30-17.00 på hverdager og dagtid på lørdager.

Fagfolk på jobb
Bygger´n har alltid hatt stort fokus på fagkompetansen hos sine medarbeidere. De ansatte har fartstid og erfaring fra byggebransjen og er genuint opptatt av faget.

Kort vei for deg som trenger varer, fagkunnskap og byggkompetanse. 

- Staben vår har svært lang fartstid i bransjen med solid kompetanse på alle områder. Vi har to ansatte som har vært hos oss gjennom ulike selskap i over 40 år og kan det som er verdt å kunne om byggevarer, smiler Odd Arve Riise, daglig leder hos Bygger´n på Hareid. Ifølge Tollås i Ålesunds-butikken er kompetansen til de ansatte et viktig fortrinn i byggevarebransjen.

-  Det er viktig for oss å kunne bistå kundene på en god måte, enten det er privatkunder eller profesjonelle som benytter oss som leverandør. Vi hjelper til og gir råd på alle fronter. Målet vårt er at alle skal lykkes med sine prosjekter. De ansatte stiller opp og strekker seg langt for å oppfylle kundens ønsker og behov, forteller han.

Hos Bygger'n får du gode råd. 

Ifølge butikksjefen er det ikke sjelden at kunder kommer innom med en drøm og en tanke om hvordan ting skal gjøres. Da er råd fra de ansatte gode.

- Mange går rundt med en visjon om hvordan ting skal bli, men mangler kompetansen på hvordan det skal gjennomføres og hva som er viktig å tenke på. Vi hjelper både “selvbyggere” og håndverkere, slik at de kan lykkes på en god måte. Da lykkes også vi, smiler Tollås.

Hobbysnekker eller fagmann?
I mange tilfeller ønsker kundene hos Bygger´n å få utført snekkerjobben fra profesjonelle. Andre ganger ønsker de å utføre arbeidet selv, med veiledning fra byggevarehuset. Det kan dreie seg om alt fra skifte av vindu til etterisolering, kledning eller andre ting.

- Dette er en av grunnen til at vi satser på fagfolk i butikken. De ser fort hva som kan realiseres og hva som er den rette veien til målet. Det er en vinn-vinn situasjon for både kunden og oss, forteller Tollås.

- Om de ikke vil gjøre jobben selv så skaffer vi håndverker til dem. Da kan vi være behjelpelig med forberedelsene før håndverker utfører selve jobben, fortsetter han.

Om kundene ikke vil gjøre jobben selv så skaffer vi håndverker til dem. 

Som en del av disse forberedelsene kan kundene sørge for at material og tilbehør er på plass når snekkeren dukker opp.

- Vi har blant annet eget sagerom hvor vi kan tilby kunder å kappe selv eller vi kan kan gjøre kapparbeidet for dem. Vi kjører også ut varer fra eget lager 3 dager i uka, og har tilhengere for utlån, forteller Riise hos Bygger'n på Hareid

Proffene foretrekker precut
Ferdigkuttede leveranser - eller såkalt precut, har blitt populært blant proffene i hele landet. Kvaliteten er fantastisk og monteringstid på byggeplass minimeres betraktelig. Ved å bruke precut og ferdige elementer får du rett og slett en mer effektiv byggeprosess og kortere byggetid. Dette bidrar til økt lønnsomhet for bedriften, samtidig som det oppleves svært positivt av sluttkunden.

Ferdigkuttede leveranser - eller såkalt precut, har blitt populært blant proffene i hele landet. 

- Ved å bruke precut og elementer blir byggeprosessen mer miljøvennlig da det medfører mindre søppel, svinn og kapp. I tillegg får du bedre kontroll på kostnader, fremdrift og kvalitet. Velger man å bygge med precut og element blir bygget raskere tett. Dette gjør prosessen tryggere og mer forutsigbar da vi ikke kontrollerer vær og vind, som kan være ganske så heftig her på Nordvestlandet, smiler Tollås hos Bygger´n Ålesund.

www.byggern.no
I disse dager med reiserestriksjoner og smittevern er det mange som benytter muligheten til å renovere bolig og hytte. Dette merkes også godt i varehusene til Bygger´n som har økt bemanningen kraftig for å holde tritt med veksten. Økt bemanning er det også hos Bygger´n i Ørsta som ifølge daglig leder Even Melheim har opplevd over 40% vekst sammenlignet med samme periode i fjor.

- Vi kan melde om høy vekst i år, tross den spesielle perioden vi nettopp har lagt bak oss. Vi er størst på renovering, ombygging og tilbygg - såkalt ROT. Mange skal renovere bolig om dagen og temperaturen er høy, det liker vi, smiler Melheim.

Mange av kundene har funnet veien via nettbutikken byggern.no.

Mange av kundene har funnet veien via nettbutikken byggern.no, som bokstavelig talt har skutt i været siden starten av 2020. I nettbutikken kan du bestille akkurat det samme som i de fysiske butikkene. Utleveringen til kunden går sømløst og tilbakemeldingene er gode.

- I den spesielle situasjonen landet har vært i med tanke på smittevern og hensyn så har folk også blitt mer vant til å handle på nett. Dette ser vi fortsetter i samme grad selv når samfunnet løsner mer opp, og det betyr nok at trenden vil ekspandere,  avslutter Tollås hos Bygger´n i Ålesund.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.