Stranda Hotel
Gå til

Her får du et helt hotell for deg selv

Nå lanserer Stranda Hotell et nytt og unikt «Korona-konsept» hvor du får disponere hele hotellet hvis du booker et visst antall rom til deg og din bedrift.

Dermed kan bedriften og dine ansatte møtes og samles til seminar, kick-off, strategisamlinger eller hva det måtte være i trygge, gode rammer. Det blir som å møte på kontoret, men i en helt annen setting. 

Ditt eget hotell 
– Booker du full møtepakke med overnatting, reserverer vi hele hotellet for deg. Vi blir ditt dedikerte vertskap på ditt eget hotell, forteller daglig leder Ina Eldøy om det originale konseptet «Et helt hotell for deg og dine».

Book et helt hotell for deg og dine.

Mye hotell for pengene 
Du må minimum booke 26 rom, enkle eller doble, av hotellets totalt 62 rom så her kan du få mye hotell for pengene. Men det viktigste er at konseptet gjør oppholdet trygt og godt i en usikker tid med Covid 19.

Booker du minimum 26 rom, enkle eller doble så har dere hele hotellet.  

Næringslivet 
Tilbudet er først og fremst rettet mot næringslivet i regionen. Stranda Hotell er strategisk plassert i en region med et yrende næringsliv – selv i disse Korona-tider. Men konseptet kan også være et godt alternativ i forhold til private selskaper.

Stranda er en region med et yrende næringsliv.  

Fornøyde gjester 
Stranda Hotell ligger midt i smørøyet for store opplevelser mellom fjord og fjell, har en flott svømmehall, hyggelig bar, romslig restaurant og et godt møterom. Hotellet var fullbooket det meste av sommeren med svært gode tilbakemeldinger fra turister og overnattingsgjester.

Alt starter i sentrum, over en god frokost og en svømmetur på Stranda Hotel.

Vanskeligere å møtes 
Covid 19 har endret samfunnet og gjort det vanskeligere å planlegge og samhandle. Bryllup avlyses, strategisamlinger utsettes, kick-off avlyses, hjemmekontor er blitt mer regelen enn unntaket for mange, og vi møtes på teams eller via andre videoløsninger.

Like ufarlig som kontoret 
– Som mennesker har vi behov for å treffes, snakke og legge planer. Vi har hatt muligheter til å avvikle firmasamlinger i både inn- og utland, når som helst og hvor som helst. Nå er disse mulighetene svært begrenset og måten vi er sammen på er dramatiske endret, forteller Ina om tanken bak konseptet «Et helt hotell for deg og dine». 

Book minimum 26 rom og få et helt hotell for deg og dine.  

Med mulighetene til å booke et helt hotell for deg og din bedrift er det ikke farligere å være på samling og seminar enn å møte på kontoret. 

Gode på smittevern 
– Å kunne disponere et helt hotell som samtidig er gode på smittevern, i et område med uhyre få smittetilfeller, gjør konseptet nært, trygt og godt for deg og din bedrift, sier Ina Eldøy.

Du kan booke tid i bassenget for deg selv eller i kohort-grupper. 

Hotellet har gode rutiner på oppdekning som sikrer nødvendig sosial distansering. Du kan booke tid i bassenget for deg selv eller i kohort-grupper. Alt fra frokost til lunsj og middag blir servert individuelt. 

– Det betyr at du sitter ved bordet og vi fikser resten – og minner deg på å bruke Antibac. Så her er du i trygge hender, sier den entusiastiske hotellsjefen med et smil. 

Ta kontakt 
Stranda Hotell bør derfor være en enestående mulighet for firma-samling om du og din bedrift er bakpå med årets strategiplan eller om salgsteamet kanskje ønsker å gjennomføre en kick-off før vinteren. 

–  Kanskje gir det rett og slett ny energi med en firma-samling for å kjenne på fellesskapet igjen, sier Ina. 

Firma og bedrifter som ønsker å sjekke ut mulighetene kan ta kontakt med Stranda hotell  for å høre mer om konseptet og få et skreddersydd opplegg for en trygg samling. 

Sommer-suksess 
Stranda Hotell hadde stor suksess i sommer som landets første Grandiosa-hotell med Grandiosa-effekter og Grandiosa-servering 24/7 for gjester som ønsket «ekte kjærlighet». Svært mange turister søkte til den lille bygda med de sterke merkevarene og de mange turist- og reiselivsikonene rett utenfor hotelldøra.

Stor suksess i sommer som landets første Grandiosa-hotell. 

På Norgestoppen 
Økningen i bruk av kredittkort utenfor kreditkorteiernes hjemkommuner, fortalte at Stranda kommune var en av de mest populære reisemålene i sommer og helt i Norgestoppen blant de mindre kommunene i Norge.

Norges Tøffeste Kjendis 
Denne uken ble det kjent at årets 71 grader nord «Norges Tøffeste Kjendis» har lagt årets sesongstart nettopp til Stranda.  I februar går programmet «live», til glede og inspirasjon for alle som planlegger neste års sommerferie i hjemlandet! Kanskje blir det Stranda som topper listene til neste år? 

Stranda som utgangspunkt handler om opplevelser så vel som destinasjoner.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.