Sunnmøre Bilbransjeforening
Gå til

Nå kan du gjøre årets bilkjøp

Er du på biljakt bør du sette av en ekstra lang weekend fra torsdag 17. september til og med søndag 20.september. Da lover alle Ålesunds 13 bilforhandlere å ha knallgode tilbud til deg.

Det handler om Årets Største Bilweekend, en nyskapning som kan bli en årlig foreteelse og en happening for bilentusiaster og potensielle bilkjøpere. Sunnmøre Bilbransjeforening har fått med seg samtlige bilforhandlere i Ålesund til Årets Største Bilweekend.

Første gang
– Det er første gang alle forhandlerne i Ålesund går sammen i et felles arrangement hvor vi bruker våre egne salgshaller. Og jeg vet at alle forhandlerne virkelig har lagt seg i selen for å kunne gi ekstra gode tilbud under Årets Største Bilweekend, sier Terje Løvmo, daglig leder i Nardo Bil Ålesund og formann i Sunnmøre Bilbransjeforening.

Hør Terje Løvmo fortelle om nyskapningen Årets Største Bilweekend.

Søndagsåpne bilbutikker
Ideen oppstod fordi alle forhandlerne i Ålesund har flotte salgshaller. Og man ønsket et arrangement som gjorde det lettere for både kjøper og selger å avslutte en handel enn på ei tradisjonell bilmesse.  For at du skal rekke over alle forhandlerne, så blir det for første gang søndagsåpne bilbutikker i Ålesund.

Disse har vært sentrale i arbeidet med Årets Største Bilweekend, (f.v.) Inge Bjermeland, Oscar Rørhuus, Terje Løvmo, Magne Skudal og Geir Vatnehol: Foto Håkon Haram. 

Samlet bransje
– Med langåpent og søndagsåpent håper vi å få vist frem butikkene og alle bilene våre til så mange som mulig. Vi er spente på mottagelsen, men håper selvsagt at dette blir et arrangement som publikum liker. Som formann i bilbransjeforeningen så synes jeg det er veldig kjekt at hele bransjen av forhandlere i Ålesund er med, sier Løvmo.

Knallgode tilbud
– Hva kan besøkende forvente seg?

– Nå kjenner vi jo ikke til hverandres tilbud, men jeg tror jeg kan love mange og svært gode tilbud. Det er jo noe av poenget med disse dagene. Og kanskje vil det også bli presentert noen nyheter under arrangementet, forteller Løvmo.

Terje håper at så mange som mulig finner veien til alle bilforhandlerne i nye Ålesund.  

Tirsdag vil forhandlerne lette litt på sløret,og i Sunnmørsposten vil du finne et annonsebilag om Årets Største Bilweekend med mange av tilbudene fra alle bilforhandlerne i Ålesund.

Hans råd er at du absolutt bør sjekke ut tilbudene under Årets Største Bilweekend om du er tenkeboksen eller i markedet for kjøp.

Korona
Vanligvis er forhandlerne med på fellesarrangementer under samme tak, men i disse korona og Covid-19-tider, avlyses mange bilmesser, og det måtte gjøres en vri. Det mener Løvmo også kan være et pluss for publikum fordi forhandlerne nå får vist frem hele utvalget av nytt og brukt, tilbud og tjenester i sine respektive salgshaller. Smittevernet blir selvsagt strengt ivaretatt uansett hvilken av forhandlerne du besøker.

Har solgt bra
Koronoa-krisen ga bråstopp i bilsalget på Sunnmøre i mars og april. Deretter har forhandlere solgt svært bra, spesielt brukt, men også ny-salget beskrives som bra.

– Korona har ikke på langt nær påvirket salget like mye på Sunnmøre som i Norge for øvrig. Tall frem til juli for 2019 og 2020 viser at nedgangen i Norge var 21 prosent, mens nedgangen på Sunnmøre bare var 8 prosent, sier Magne Skudal i Sunnmøre Bilbransjeforening.

Terje Løvmo er formann og Magne Skudal er Sunnmøre Bilbransjeforenings grand old man. 

Nå håper forhandlerne i Ålesund å kunne friste med så gode tilbud under Årets Største Bilweekend at de kan lande enda flere bilsalg, og at du sitter igjen med en følelse av å ha gjort en god handel. 

Følg oss på bilweekend.no, Facebook og Instagram (aaretsbilweekend) for tilbud og nyheter om arrangementet!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.