Blomqvist Kunsthandel
Gå til

Blomqvist skal selge Sunnmørspostens kunstskatter

Nå kan du sikre deg kunstverk av Kåre Haram, Terje Fagermo, Ørnulf Opdahl, Marianne Heske, Skule Waksvik og mange andre kjente navn.

En rekke flotte kunstverk legges ut for salg når Sunnmørsposten auksjonerer bort kunst som er samlet over mange år. Det vil ikke være plass til alle kunstverkene i nye kontorlokaler. 

Linda Hatlemark den Ouden er leder i Sunnmørspostens bedriftskunstforening. 

– I stedet for å oppbevare dem på lager, blir de solgt slik at andre kan få glede av disse skattene, sier Linda Hatlemark den Ouden som er leder i Sunnmørspostens bedriftskunstforening.

Inntektene skal være med på å finansiere ny bedriftshytte som er en gave til de ansatte i Sunnmørsposten.

Landets beste kunstmarked

Siden etableringen i 1870 har Blomqvist opparbeidet en ledende posisjon i det norske auksjonsmarkedet, med auksjoner året rundt både fysisk og på nett. Et bredt nettverk av selgere og kjøpere både i Norge og internasjonalt sikrer de beste resultatene for våre kunder. Alt som selges gjennom oss blir vurdert av våre fageksperter slik at både kjøper og selger kan være trygg på at prisen blir riktig.

Hos Blomqvist møtes kunst-, design- og antikvitetsinteresserte mennesker.

Blomqvist Kunsthandel fyller imponerende 150 år i år. I alle disse årene har Blomqvist vært en sentral aktør i det norske og skandinaviske kunstmarkedet. En plass der alle de store norske og mange internasjonale kunststjerner har funnet sin plass

Blomqvist tilbyr landets fremste ekspertise på verdivurdering og salg av kunst, vin, smykker og verdifulle gjenstander. Vi består i dag av Blomqvist Kunsthandel og Blomqvist Nettauksjon.

Hos Blomqvist møtes kunst-, design- og antikvitetsinteresserte mennesker. Derfor er det ikke bare det beste stedet for kjøp og salg, men også et sted hvor man kan tilegne seg og dele kunnskap og samlerglede. Gå til nettauksjonen på blomqvist.no.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.