Aursnes & Partners - Ålesund
Gå til

Hjelper unge boligselgere: – Supert konsept

Simon Svensli Johnsen skal selge sin første bolig. Han og samboeren vurderte flere meglere før de landet på Aursnes & Partners som har et eget, skreddersydd opplegg for unge boligselgere.

Boligselger Ung heter konseptet hvor du får hele salgspakken til en fast pris og megleren ordner alt fra a til å rundt boligsalget. Blir det ikke et salg betaler du ingen ting. Hele konseptet får du til 59.990 kroner.

Prisen og en trygghet rundt hele salget var avgjørende for valget, ifølge Simon.

Prisgunstig
– Prisgunstig og godt å vite at megleren tar hånd om alt. Det kjennes trygt og godt og virker så langt som et supert konsept, forteller Simon om valget av Boligselger Ung og Aursnes & Partners.

Etter fire år i en flott leilighet i Prestegata 2b i Ålesund, skal han og samboeren selge til fordel for en ny tomannsbolig på Lerstad.

Spente
 – Som alle andre som skal selge bolig er vi naturlig nok veldig spente på utfallet og hva vi vil få for leiligheten vår som vi selv mener holder en svært god standard i et veldig hyggelig nabolag, forteller Simon.

- Boligselger Ung kjennes trygt og godt og virker så langt som et supert konsept. 

Simon er fra Florø, men har nå bodd i Ålesund i fem år. Han har arbeidsplassen sin på Ålesund sykehus og er på fritiden sterkt engasjert i Ålesund Røde Kors Hjelpekorps.

Tilbud fra flere meglere
Leiligheten i Prestegata har blant annet to romslige soverom og en flott, stor balkong. Alt i kort gangavstand fra alle sentrums fasiliteter i Jugendbyen.

Boligselger Ung gir en hyggelig startpris på salg for boligselgere i Ålesund kommune. 

– For oss handler det selvsagt om å få mest mulig igjen for leiligheten i forhold til kjøpet av vår nye bolig. Derfor hadde vi stort fokus på valg av megler, sier Simon.

Best av meglerne
Simon og samboeren valgte Aursnes & Partners etter å ha hentet inn flere tilbud. De fant prisen meget gunstig for et komplett megleroppdrag i forhold til hva andre meglere kunne tilby. Prisen og en trygghet rundt hele salget var avgjørende for valget, ifølge Simon.

Valget falt på Aursnes & Partners. 

– Vi har stor suksess med en pakkeløsning på salg av bolig for unge. Det virker som vi har truffet godt med fordelsprogrammet for unge boligselgere, sier daglig leder i Aursnes og Partners Eiendomsmegling Ålesund, Arild Berentzen.

Boligselger Ung gir en hyggelig startpris på salg for boligselgere i Ålesund kommune. Tanken bak fordelsprogrammet er å hjelpe unge boligselgere slik at de kan føle seg trygge på prosessen.

– Det er jo en viss usikkerhet knyttet til det å selge bolig. Og som sagt så er man spent, forteller Simon.

Under 34 år
Konseptet er rettet mot unge boligselgere som ofte har mindre marginer og kapital enn eldre boligselgere. Formålet med Boligselger Ung er å hjelpe boligselgere under 34 år med et gunstig salg av boligen.

Tanken bak Boligselger Ung er å hjelpe unge. 

– Ideen ble unnfanget for en tid tilbake, og nå satt ut i livet. Responsen er over all forventning, sier Berentzen.

Alt inkludert
Med Boligselger Ung får du en fastpris på 59.990 kroner som et lanseringstilbud. I første omgang gjelder tilbudet boligselgere under 34 år i Ålesund kommune.

Alt er inkludert i fordelsprogrammet. Full digital markedsføring, inkludert sosiale medier, alle visninger og i tillegg full salgsgaranti. Det som kommer i tillegg er takst, eventuelt tillegg til forretningsfører i borettslag og valgfri boligselgerforsikring, forklarer daglig leder i Aursnes & Partners Ålesund, Arild Berentzen. Les mer om Boligselger Ung her.

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.