TEFT-lab et samarbeid mellom Sparebanken Møre og NTNU
Gå til

Midterm - Summer internship 2022

Dyktige studenter er håndplukket av NTNU og fem store bedrifter på Sunnmøre. Næringslivet har bedt om hjelp fra unge, kloke hoder til å løse konkrete utfordringer.

TEFT-Lab studentene er nå midtveis i sine Summer Internships. Her kan du se noen videosnutter om hvordan det har gått så langt. 

Andrea Sæter ønsker velkommen til Midterm Summer internship 2022. Video: SMP Brand Studio.


Idun

Idun Bakken har Summer Internship i årets TEFT-lab og er med i Green Catch prosjektet til Kongsberg Maritime. Der ser studentene på hvordan teknologien til KM kan gjøre tråling og havfiske mer bærekraftig. 

Idun Bakken - internship hos Kongsberg Maritime. Video: SMP Brand Studio.


Hauk

Hauk Gjørtz er Summer Intern i årets TEFT-lab. NTNU-studenten er med i prosjektet Grønn Kai i samarbeid med NTNU, Stranda Kommune og Stranda Havnevesen. I prosjektet ser studentene på løsninger som kan gjøre cruisebåt-turisme mer bærekraftig.

Haug Gjørtz er med i prosjektet Grønn Kai i samarbeid med NTNU, Stranda Kommune og Stranda Havnevesen. Video: SMP Brand Studio.


Guro

Guro Klubbenes er Seniorrådgiver i Organisasjonsutvikling og representerer Sparebanken Møre i årets TEFT-lab. I samarbeid Tafjord og Wattn veileder Klubbenes studentene i oppgaven «Attraktiv og fremtidsrettet arbeidsplass».

Guro Klubbenes er Seniorrådgiver i Organisasjonsutvikling og representerer Sparebanken Møre. Video: SMP Brand Studio.


Sondre

Sondre Rodahl er Software-ingeniør i Solwr og er med som veileder i årets TEFT-Lab. Studentene Rodahl veileder ser på hvordan plukkroboten GRAB kan optimalisere plukking av ordrer hos dagligvaregrossistene.

Sondre Rodahl er Software-ingeniør i Solwr. Video: SMP Brand Studio.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.