30-åringen fra Haram sang seg inn i både publikums og juryens hjerter med Louis Armstrong-låten «What a wonderful world» i duett med Stine Hole Ulla.

Opptellingen viser at Dan Roger Lids duettbidrag vant med god margin foran de elleve andre deltakerne.

Lytt til alle de elleve bidragene her.

– Veldig kjekt å vinne. Og litt overraskende, for det var flere gode bidrag i konkurransen, sier vinneren som til daglig jobber som lærer ved Hildre Montessoriskule. Musikk driver han med i fritida.

– Hjemme spiller jeg piano og gitar, og i det siste har jeg lekt meg med saksofon. Av og til spiller jeg og et par kamerater på Brattvåg Bowling. Det er gøy, forteller duettstafett-vinneren som da varter opp med norske og engelske coverlåter.

Hør vinnerduetten med Stine Hole Ulla og Dan Roger Lid:

Fint tiltak

– Hvordan likte du å synge duett sammen med Stine Hole Ulla?

– Det var kjekt. Jeg har tidligere lekt meg med Smule Sing-appen, men aldri sunget duett før. Duettstafetten er et positivt tiltak, for det sitter mange flinke sangere rundt omkring som ikke får vist seg fram. Et fint supplement til alle sangkonkurransene på TV.

– På nyåret skal du og de kommende vinnerne av duettstafetten opptre en av Ålesunds scener med fullt band og publikum i salen. Hva synes du om det?

– Det blir veldig gøy. Å få opptre på en stor scene med mye folk i salen, er litt av trekkplasteret for å delta i denne konkurranse, sier Lid som forteller at han veldig glad i soul, jazz og storbandmusikk.

Les alt om DuettStafett her.

Ny konkurranselåt

Som vinner av første runde i duettstafetten får Dan Roger Lid velge låt til runde to i duettstafetten. Hans valg har falt på «Ain't no sunshine» av Bill Withers.

– Det er en fin, eldre soullåt. Det blir spennende å se hvor mange som hiver seg med og synger den i duett sammen med meg, sier Dan Roger Lid om sangen som allerede ligger klar i Smule Sing for alle som vil delta i duettstafetten.

Les her hvordan du kan bli med i #DuettStafett og få muligheten til å bli neste rundes artist!