Oppdatering: Det er utrolig tett løp i teten denne uka. Stem fram din favoritt innen 23.59 onsdag kveld!

Mari Rødal Tafjord fra Valldal gikk til topps i tredje runde av stafetten med duetten "Don't know why" hun sang sammen med Katrine Bjørstad Langlo fra Stranda.

Rødal ble ukas artist og åpnet fjerde runde med låta "When I was your man" av Bruno Mars.

Stem fram din favoritt

12 vokalister har kvalifisert seg i denne runden av stafetten, og nå kan du bestemme hvem som vinner! Kravene for å bli kvalifisert er at man leverer en duett i videomodus, samt at man har tilknytning til Nordvestlandet.

Her er konkurransereglene i #DuettStafett

Lytt gjennom låtene her og stem på din favoritt! Du kan stemme én gang per dag til og med midnatt onsdag 1. desember.

Slik fungerer #DuettStafett

Alle låtene blir vurdert av en jury, og det samla resultatet fra leserne og juryen vil avgjøre hvem som vinner. I juryen sitter Ørjan Liavåg, musiker og produsent fra Hjørungavåg, Terje Erstad fra Momentium, Gro Kibsgaard-Petersen, sanger fra Ålesund , samt Liv-Jorunn H. Ottesen, musiker og digital utviklingssjef i Sunnmørsposten.

Vinneren av fjerde runde blir hovedartist i runde 5 - og får starte en ny låt som andre kan bli med å synge på. Alle vinnerne får stå på scena sammen i Ålesund på nyåret sammen med fullt band og publikum i salen. Målet med konkurransen er å løfte fram lokale artister - som vi ikke har klart å grave fram før.

Les alt om duettstafett her.

Del saken med dine venner og hjelp fram kandidaten du synes fortjener å bli neste rundes artist!