Ny vinner i DuettStafetten:

Korist ble duettvinner

Mariann Sørøy er fjerde vinner av DuettSafetten. Nå søker korsangeren fra Ålesund duettpartner til siste runde før jul .

Vinner Mariann Sørøy ble vinner av fjerde runde av DuettStafetten. Nå er hun klar til å synge i gang femte og siste runde før sangkonkurransen tar juleferie.  Foto: Ticiane Oliveira.

Dette er DuettStafett
  • En sangkonkurranse fra Sunnmørsposten som sikter på å finne nye sangtalenter i Nordvest.
  • Vinner i runde fire ble Mariann Sørøy fra Ålesund.
  • Vinneren ble kåret av publikumsstemmer og juryen: Terje Erstad fra Momentium, Ørjan Liavåg - musiker og produsent, Gro Kibsgaard-Petersen - vokalist og Liv-Jorunn Håker Ottsen - digital utviklingssjef i Sunnmørsposten.
  • Tidligere vinnerer er: Dan Roger Lid (Haram), Katrine B Langlo (Stranda) og Mari Rødal Tafjord (Tafjord).
  • Alle vinnerne blir inviter til å stå på scena på Terminalen i Ålesund 18. februiar sammen med fullt band og publikum i salen.
duettstafett

– Veldig kjekt å vinne. En positiv overraskelse. Det sier Mariann Sørøy som slo ut tolv andre deltakere med sin duett sammen med Maria Rødal Tafjord med Bruno Mars-låten «When I was your man».

Den 34 år gamle trebarnsmoren forteller at hun alltid har sunget, og at hun siden 2009 har vært med i koret Piker, vin og sang. I koret har vært solist ved flere anledninger.

–Å synge duett via appen Smule Sing var en ny erfaring for meg. Jeg har tidligere sunget i kor med Maria Rødal Tafjord, og da hun utfordret seg til å synge duett sammen med henne, tok jeg sjansen, sier Mariann Sørøy som drømmer om flere solistoppdrag framover. Nå gleder hun seg til å synge på Terminalen.

Til den femte og siste DuettStafett-runden før jul har hun valgt låten «Jar of hearts» av Christina Perry.

–Jeg liker å synge rolige, melankolske låter. Det er litt meg, sier hun om låtvalget.


Her er låten du kan være med å synge på:

Siste før jul

Når denne runden åpnes lørdag, er det bare for alle sangglade i området å delta Sunnmørspostens duettkonkurranse, og for publikum å stemme fram sin favoritt.

Slik blir du med på DuettStafett.

– Neste vinner kåres fredag 16. desember. En forskjell denne gangen er at vinneren ikke får velge ny låt fordi DuettStafetten tar juleferie, men vi jobber med å hyre en proff artist til å synge i gang konkurransen på nyåret, sier digital utviklingssjef Liv-Jorunn Håker Ottesen.

Les alt om DuettStafett her

Booket Terminalen

Som DuettStafettens pådriver har hun booket Terminalen i Ålesund til den planlagte avslutningskonserten der vinnerne får synge med liveband og publikum i salen. Konserten blir lørdag 18. februar.

–Det betyr at det blir to duettrunder til, så det er fortsatt mulig å henge seg på konkurransen etter jul, sier Håker Ottesen som har merket stigende interesse for DuettSatfetten.

–Hver runde har 12-13-deltakere, og vi får inn masse stemmer. Interessen for sangkonkurransen er stor ute blant folk, mener hun.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
duettstafett