To runder gjenstår før finalen i DuettStafetten på Terminalen, og der kåres vinneren av sesong én av publikum og jury.

– Vinneren stikker av med en feit premie. En dag i studioet til Ocean Sound Recording på Giske, opplyser initiativtaker til Sunnmørspostens sangkonkurranse, Liv-Jorunn Håker Ottesen.

– Fristen for å melde seg på er fredag denne uka, sier Ottesen.

Tempo og show

Sjette runde i konkurransen et altså godt i gang og startskuddet etter nyttår ble satt av Knut Marius Djupvik, og dermed søker Red Hot-vokalisten duettpartner på en rocka soullåt.

– Jeg ønsker at det skal bli litt tempo og show i konkurransen, og derfor har jeg valgt låten «Ain´t no mountain high enough». Det sier Knut Marius Djupvik. Han synes valget lett blir ballader når det skal synges til karaokeappen Smule Sing.

Slik blir du med i konkurransen:- Last ned appen Smule Sing til din smarttelefon.- Søk etter "DuettStafett" i appen- Under "Invites" finner du rundens låt. - Syng i videomodus og bruk ørepropper. - Du må bo eller være fra Nordvestlandet for å delta. - Det er ingen aldersgrense for delta.

Hør låten Knut Marius har åpnet her:

Får du ikke spilt av videoen? Prøv en annen nettleser.

Les alt om DuettStafett

– Det blir det kult å ha med en låt det er fart i uten at det blir helt rock and roll. Og dessuten er låten en duett, sier Djupvik og sikter til at det er Marvin Gaye og Tammi Terrell som synger sammen på originallåten i 1967. Selv sang Djupvik inn sin versjon av «Ain´t no mountain higt enough» i et øvingslokale i Oslo forrige uke. Nå ligger låten ute i appen Smule Sing, og dermed er en ny runde av DuettStafetten i gang. Det er kun to runder igjen før den store finalen på Terminalen 18. februar.

Hør de fem finalistene i DuettStafett her

Flinke sangere

28-åringen fra Tomrefjord, som ble kjendis da han i 2013 vant The Voice, synes det er stas å delta i DuettStafetten.

– Et kjempekult og veldig populært tiltak. Det finnes en masse folk med fine sangstemmer rundt omkring, som kanskje aldri har våget seg til å synge for andre. DuettStafetten gir dem en fin mulighet til å få vist seg fram. Sangkonkurransen har allerede bidratt til det, og det er kjempebra, mener Knut Marius Djupvik som håper at riktig mange vil synge duett sammen med ham.

– Jeg gleder meg veldig til å høre de forskjellige versjonene det blir. Dette blir spennende, sier vokalisten som selv er plateaktuell. Før jul ga han ut singelen «Satisfy you» i eget navn, og fra februar og fram mot sommeren slipper han en singel i måneden sammen med 11-mannsbandet Red Hot.

Få med deg det som skjer i Nordvest - se Det skjer-kalenderen

Knut Marius Djupvik fra Tomrefjord har siden 2012 vært bosatt i Oslo, og har levd av å være bandvokalist og ulike oppdrag som soloartist. Foto: Marius Beck Dahle