Komfort-buss i rute frå måndag

To dobbeldekkarar med eiga komfortsone skal gå i nattrute mellom Ulsteinvik og Oslo. Det er også ny dagrute på same strekninga.

Dobbeldekkar: Nettbuss har kjøpt inn to dobbeldekkarar til ein kostnad av over fire millionar kroner per stykk, til nattruta mellom Ulsteinvik og Oslo. Til venstre står ein av dei vanlege ekspressbussane, som har køyrt ruta til no. 

Komfort: I andre etasje av bussen er det ei sone med ekstra breie og komfortable sete. Framme marknadsdirektør i Nettbuss Travel AS, Svein-Arne Vik, bak sit prosjektleiar Kim Andre Eide. 

Forbruker

Begge Nettbuss-rutene har korrespondanse til og frå Ålesund, og dagbussen korresponderer med ekspressbuss som går Måløy–Stryn–Oslo.

Nattbussen har køyrt strekninga Ulsteinvik–Ørsta–Volda–Stryn–Oslo i mange år, og no er det altså starta opp eit dagtilbod på den same strekninga.

Dobbeldekkar

. Frå måndag av blir nattbussane skifta ut med større bussar, dobbeldekkarar med 64 sitjeplassar. Den fremste halvdelen av andre etasje har oppgradert komfort med totalt tre sete i breidda. Seta kan leggjast godt bakover og har også fotstøtte som kan faldast ut. I første etasje er det vanlege ekspressbuss-sete, men også to soner med bord der familiar eller andre som reiser saman kan tinge plass.

På nett

– Vi håper at den oppgraderte komforten på bussane vil fengje folk, sjølv om desse seta er litt dyrare enn standardseta, seier marknadssjef i Nettbuss Travel AS, Svein-Arne Vik.

Han oppmodar passasjerane til å bestille billettar på nett, for å vere sikre på å få plass på bussen. Billettar til Nettbuss sine Oslo-ruter kan også kjøpast hos Berg-Hansen Reisebyrå i Volda og i Fosnavåg, på G Travel i Ulsteinvik og på turistinformasjonen i Ålesund.