Det var et spillemessig jevnt toppoppgjør, der noen magiske Godøy-minutter rett etter pause avgjorde alt.

Brynestad kriga først inn 2–1 før spissen hamra inn sitt tredje mål for kvelden fra straffemerket rett etterpå.– Vi møter et godt lag, men jeg syns vi vinner fortjent, sier Brynestad.

Dårlig tid

Godøy-kapteinen er oppe i åtte seriemål allerede, og ser ut til å ha dårlig tid på vei mot å straffe de 22 han banka inn sist sesong.

– Jeg skal bli pappa til sommeren, og da får jeg ikke så god tid til å trene. Det kan være greit å ha noen å gå på til Svein Arve Alnes kommer i form, smiler Trond Brynestad.Han scoret også kveldens første mål, der Brynestad lurte offsidefella til Langevåg.

Nydelig mål

Kveldens prestasjon sto 2000-modellen Vetle Fiskerstrand for.

Stortalentet tok med seg ballen fra midtstreken. Fem sekunder senere lå ballen i Godøy-målet.1–1 var også pauseresultatet i Fiskerstrands debut fra start i 4. divisjon.– Det var en jevn kamp, men dessverre henger vi ikke med fra start av etter pause, sier Vetle Fiskerstrand.Siste ballberøring fikk Carl Fredrik Holen, da han stanget inn en corner fra høyre. Men mer rakk ikke Langevåg før dommeren blåste av.

Øvrige kamper:

EMBLEM-VALDER 0–0 KAMPEN: Emblem har problemer med å sparke i gang sesongen. Avdelingsfavoritten klarte heller ikke å slå Valder hjemme på Ebbemyra, og Valder fortjente minst det ene poenget. Men også Valder sliter med startvansker i år. Torsdag skapte de mange halvsjanser, men ikke mye mer. Begge lag bør ha kapasitet til å klatre mye på tabellen etter hvert.

LARSNES/GURSKEN – STRANDA (3–0) Mål L/G: Robert Vik, Leiv Sindre Muren, Anders VaagenKAMPEN: Det unge Stranda-laget fikk bakoversveis i åpninga av kampen, og Larsnes/Gursken ledet 2–0 før det var spilt ti minutter. Og 3–0 etter halvtimen. Da var kampen i realiteten vunnet, mot et Stranda-lag som virkelig har møtt hverdagen etter en fin sesongstart. Men de fikk en tidlig redusering på straffe etter hvilen, ved unge Tobias Hjelle. Og da Kasper Koppang reduserte ytterligere to minutter før slutt, var det tilløp til uro hos hjemmelaget.

FK SYKKYLVEN – SKODJE 3–0 (0–0) Mål FKS: Damian Cruz, Bengt Hole Alnes, Håkon HanssenKAMPEN: FK Sykkylven åpnet best, Skodje konsentrerte seg mest om å tette igjen bakover. Damian Cruz skrudde en corner rett inn til 1–0 for FKS, men Skodjes dødballer var alltid farlige. Og mot slutten var det stadig farlig foran hjemmelagets keeper, men FKS gjorde isteden 2–0 og 3–0 helt i sluttfasen. Men Skodje ble aldri utspilt, selv om sifrene ble litt stygge.

ØRSTA – HAREID 0–2 (0–1) Mål Hareid: Runar Stranden, Ruben BrandalKAMPEN: Ørsta stilte med seks juniorer fra start, og fikk problemer mot Hareid. Selv om kampen i lange perioder var jevnspilt. Ruben Brandal har plutselig begynt å score igjen, det gjorde han «aldri» i Hødd-drakta. Ørsta sliter tungt, og får problemer med å berge plassen, slik de spiller nå. Hareid har fått en fin sesongstart, og er gode borte!