Opprinnelig skulle Hødd møte et forsterket Molde 2-mannskap til treningskamp på Aker Stadion i Molde tirsdag. Men nå har MFK2-trener Daniel Berg Hestad gitt beskjed om at Moldes A-lag har «overtatt» kampen.

Og det betyr skikkelig kvass motstand for Hødd, som slett ikke får noen perfekt inngang til denne kampen.

Her kan du se Hødd-kampen direkte!

Litt «risky»

- Vi kom jo hjem fra treningsleiren vår i England så sent som i går, mandag, og det å spille kamp allerede dagen etter en avsluttet treningsleir kan være litt «risky». Men vi tar kampen, for jeg mener det er mye lærdom å hente av å møte en så god motstander, sier Hødd-trener Sindre Eid.

Til tross for mange stjerner, har ikke Molde så veldig mange landslagsspillere i år. Hverken norske eller utenlandske. Så Ole Gunnar Solskjær kan  trolig mønstre et fryktinngydende lag tirsdag, mot et Hødd-mannskap som halter litt.

Tre mann ute?

Henrik Breimyr trakket over i England, og vi lar ham stå over. Henrik er veldig viktig for oss, som en av de tre i stoppertrioen vår. Spissen Robin Hjelmeseth står også over med en vond hamstring, så dagens spisspar hos Hødd blir Joachim Osvold og Magnus Myklebust. Unge Eirik Saunes er også litt tvilsom i dag. Han skal testes nå i formiddag, opplyser Eid.

Etter tirsdagens kamp mot Molde gjenstår to treningskamper for Hødd. Mot Herd 3. april, og mot Førde 7. april.

Og tirsdagens kamp blir altså «streamet» for Sunnmørspostens abonnenter, i en samsending med Romsdals Budstikke. Kampen starter klokka 14.

Henrik Breimyr er blitt en nøkkelspiller i Hødd. Men rogalendingen må stå over mot Molde med en vond ankel. Foto: Svein Olav Humberset