Aalesund 2 brukte 26 minutter på å ta ledelsen over Ørsta på Color Line Stadion. AaFKs nyervervelse Pape Habib Gueye, som ble spilleklar for klubben tidligere denne uka, sendte vertene i føringen.

Etter pause satte Anders Myking Waagan inn 2-0 før Erlend Nicloai Fjeldstad økte til 3-0 drøye 10 minutter inn i 2. omgang. I det 82. minutt satte Isak Dybvik Määttä inn 4-0, og helt på tampen fastsatte Jonas Flo sluttresultatet til 5-0.

Emblems gode form fortsatte

Seks andre lag var også i aksjon i 4.divisjon fredag kveld.

På Hareidsmyrane tok Hareid imot Emblem. Gjestene var ubeseiret i 4.divisjon før oppgjøret mot Hareid, og etter kampen skulle den statistikken stå seg.

Emblem tok ledelsen etter 10 minutter ved Sondre Hamnøy. Seks minutter senere doblet Henrik Hatløy ledelsen, og etter 32 minutter satte Steven Fellows inn 0-3 med hodet. Hareid reduserte til 1-3 på overtid, men tre poeng tilhørte Emblem som tok sin tredje seier på fire mulige så langt i årets 4.divisjon.

Også Volda fortsatte seiersrekken da Valder tok turen til Volda Stadion fredag kveld. Etter en ellers svak forestilling av hjemmelaget sto det til slutt 1-0 på scoringstavla etter mål av Isak Husøy.