AaFK 2 var store favoritter borte mot et Godøy i poengnød, og AaFK ungguttene anført av Emil Solnørdal innfridde forventningene.

Solnørdal startet målshowet etter kun fem minutter. Samme mann doblet ledelsen etter 56 minutter, før han kronet det hele med et hattrick etter 70 minutter. Erlend Fjeldsatd fastsatte sluttresultatet til 0-4 ett minutt etter Solnørdals hattrick.

Med det troner AaFK 2 på topp i 4. divisjon, poenget foran Bergsøy. Godøy på sin side ligger nede på 11. plass med fire poeng, ett poeng opp til Larsnes/Gursken på trygg grunn.

Tre 4.-divisjonskamper ble spilt fredag kveld. Her kan du få med deg kampreferat og resultat fra alle kampene.

Seier for Bergsøy

Nevnte Bergsøy var også i aksjon fredag kveld. De vant komfortabelt 0-2 borte mot Hareid etter scoringer av Martin Søvik Røren og Franjo Tepuric. Laget fra Fosnavåg har ett poeng opp til AaFK 2, og tre poeng ned til Rollon på 3. plass.

Rollon hadde besøk av Volda på Rollonbana. Det skulle ende med ett poeng til hvert lag. Volda tok ledelsen ved Kenneth André Hole etter 63 minutter, men åtte minutter før slutt kom utligningen for Rollon ved Nikolas Hay.

Rollon ligger plassen foran Ørsta på tabellen, men med like mange poeng. Nyopprykkede Ørsta som tok en sterk 0-1 seier borte mot Emblem torsdag kveld har også blandet seg inn i toppkampen, sammen med SIF/Hessa på plassen bak med 17 poeng.

Etter ni serierunder er det vidåpent i toppen av 4. divisjon på Sunnmøre.