Sunnmørsposten viser over 40 kamper direkte:

Klart for tidenes Norway Cup-satsing

Det stunder til Norway Cup, og i år er det klart for tidenes satsing i Sunnmørsposten på denne massemønstringen for unge fotballspillere.

Jubel: Stordal-jenter feirer scoring under Norway cup 2017. 

Fotball

I tillegg til daglige reportasjer i vår papiravis og på nett vil også «haugevis» av kamper med lokale lag streames og sendes direkte på smp.no for våre abonnenter.

Nærmere bestemt hele 41 kamper, fra søndag (29. juli) til og med tirsdag 31. juli!

Se lista over alle kampene her. Lista vil bli oppdatert underveis.

Onsdag 1. august starter sluttspillet, og der vil sjølsagt også lokale lag bli vist. Men der vet jo ingen foreløpig hvem som blir med, og hvilke baner lagene skal spille på.

For det er ikke alle baner som passer til TV-opptak. Det er utvalgte baner som er plukket ut, de aller fleste «TV-arenaene» er på selve Ekebergsletta.

Stor satsing: Sunnmørsposten skal sende over 40 kamper fra lokale lag på Norway Cup, som er den største satsingen avisa har gjort på cupen. Sportsjournalistene Kristian Stenerud (kommentator) og Odd-Sølve I. Grannes vil være på plass for å dekke cupen.  

Sunnmørsposten sender et helt team sørover til Ekebergsletta i Oslo. Kristian Stenerud skal kommentere mange av de lokale kampene som streames på smp.no, og sommervikar i sportsredaksjonen Odd-Sølve I. Grannes skal sørge for daglige reportasjer i vår papiravis. I tillegg drar Jonas Kongsberg og Vegard Vågnes til Norway Cup som kameramenn.


Over 80 lokale lag

Over 80 lokale lag skal delta i årets Norway Cup. Og Hødd sender flest lag, med hele 11.

Kristian Stenerud skal altså kommentere mange kamper i smp.no, og han håper at godværet i Oslo fortsetter også under Norway Cup-uka.

– Jeg har vært med på Norway Cup både som trener og som spiller, og det er ikke spesielt moro med 12–15 varmegrader og plaskregn. Og overvann på banene. Så det er skrekkscenarioet. Og da kan også kamper måtte flyttes, noe som kan gå ut over vår sendeplan, sier han.

– Jeg skal ikke kommentere alle disse kampene, enkelte av kampene må også sendes uten kommentar. Men grafikk skal ligge øverst i bildet, både med navn på lag, minuttene som er spilt og resultatet i kampen. I løpet av mandag og tirsdag skal jeg selv kommentere 11 kamper, så det blir å «beinfly» mellom banene enkelte ganger.

Kommentar:

Kommentar:

«Norway Cup er ein nasjonal identitetsbyggar og i sine beste stunder ei globaliserande solskinshistorie»

Alle som er glad i fotball bør få med seg Norway Cup minst ein gong i livet. Aldri har det vore enklare enn i år.


Til og med semifinalene

Det er Amedia som har rettighetene til å streame alle kampene i Norway Cup, til og med semifinalene. Alle finalene er det TV2 som skal sende, både i 7-er og 11-er.

Men også i papir og på nett vil Sunnmørspostens lesere få en grundig og god daglig dose med Norway Cup-stoff. Odd-Sølve I. Grannes skal presentere lag og spillere fra by og land.

– Jeg vil sette pris på tips fra leserne og kanskje fra dem som er på Norway Cup om artige saker vi kan lage avisstoff på, sier Grannes. Og ber om at tips sendes på SMS eller man ringer direkte til hans mobilnummer, som er 45 06 68 44.


Norway Cup frykter tørre baner og innfører vanningstiltak

Årets tørre sommer fører til problemer for Norway Cup, som nå iverksetter ekstraordinære vanningstiltak for å gjøre Ekebergsletta bedre å spille på.