Både Spjelkavik, Herd og Hødd 2 er i solid bunnstrid, Hødd 2 er vel i realiteten nesten nede allerede.

I 17. serierunde bør i hvert fall Spjelkavik og Herd benytte sjansen til å ta tre poeng. På hjemmebane mot overkommelig motstand.

Spjelkavik møter ustabile Drøbak/Frogn hjemme lørdag, og som trener Frode Fagermo sier det:

– Det vil være veldig dumt av oss å tape denne kampen! Vi ledet 2–0 mot dem i Drøbak, og hadde sjanser til å vinne med 5–6 mål. Men så sprakk vi, og tapte 2–4. Et tap jeg fortsatt irriterer meg over.

Vi viser kampen lørdag kl. 15.30: Se Spjelkavik - Drøbak-Frogn direkte

Gode poengsjanser

Det gjør lagkaptein Sondre Skulstad også.

– Et av våre sureste tap kom mot Drøbak/Frogn borte. Men kampprogrammet vårt framover bør gi oss en god del poeng-sjanser, jeg tror vi må vinne fem av våre siste ti kamper for på være helt trygge. Det blir cupfinaler hver helg for oss nå, mener han.

Herd møter bunnrival KBK hjemme mandag, og her MÅ nesten Herd vinne.

– Det hadde vært kjekt, det. Vi spilte 2–2 mot dem der oppe i vår, og de utlignet på overtid. Og her følte vi at vi ble bortdømt. Vi har laget intakt, og målet vårt må helt klart være tre poeng mandag. Vi har dessverre hatt en tendens til å tape en del av de viktige kampene i år, mot lag rundt oss på tabellen. Som da vi i forrige uke tapte 2–3 borte mot Rilindja. Der var vi veldig uheldige også, nå må vi sørge for å få marginene på vår side, sier Ingebrigtsen.

Vi viser kampen mandag kl. 18: Se Herd - Kristiansund BK 2 direkte

Skal hevne 0–13

Hødd 2 kunne ha gitt seg selv en outsider-sjanse til ståplass om de hadde tatt vare på 2–0 ledelsen mot KFUM Oslo 2 i Oslo i forrige runde. Men i løpet av noen få minutter på slutten av kampen scoret KFUM tre ganger, og det ble et nytt tap.