Fotball, 3. divisjon:

Nå må Spjelkavik og Herd benytte sjansen

3. divisjon har ikke utviklet seg slik våre lokale klubber hadde håpet og trodd før seriestart.

Må vinne fem: Spjelkavik-kaptein Sondre Skulstad tror at Vika må vinne kanskje så mange som fem av de siste ti kampene for å berge plassen. Da bør de begynne mot Drøbak/Frogn lørdag. 

Fotball

Både Spjelkavik, Herd og Hødd 2 er i solid bunnstrid, Hødd 2 er vel i realiteten nesten nede allerede.

I 17. serierunde bør i hvert fall Spjelkavik og Herd benytte sjansen til å ta tre poeng. På hjemmebane mot overkommelig motstand.

Spjelkavik møter ustabile Drøbak/Frogn hjemme lørdag, og som trener Frode Fagermo sier det:

– Det vil være veldig dumt av oss å tape denne kampen! Vi ledet 2–0 mot dem i Drøbak, og hadde sjanser til å vinne med 5–6 mål. Men så sprakk vi, og tapte 2–4. Et tap jeg fortsatt irriterer meg over.


Få med deg oppdateringene fra Spjelkavik - Drøbak-Frogn

Vi gir deg de viktigste oppdateringene fra 3. divisjonskampen.


Vi viser kampen lørdag kl. 15.30: Se Spjelkavik - Drøbak-Frogn direkte

Gode poengsjanser

Det gjør lagkaptein Sondre Skulstad også.

– Et av våre sureste tap kom mot Drøbak/Frogn borte. Men kampprogrammet vårt framover bør gi oss en god del poeng-sjanser, jeg tror vi må vinne fem av våre siste ti kamper for på være helt trygge. Det blir cupfinaler hver helg for oss nå, mener han.

Herd møter bunnrival KBK hjemme mandag, og her MÅ nesten Herd vinne.

– Det hadde vært kjekt, det. Vi spilte 2–2 mot dem der oppe i vår, og de utlignet på overtid. Og her følte vi at vi ble bortdømt. Vi har laget intakt, og målet vårt må helt klart være tre poeng mandag. Vi har dessverre hatt en tendens til å tape en del av de viktige kampene i år, mot lag rundt oss på tabellen. Som da vi i forrige uke tapte 2–3 borte mot Rilindja. Der var vi veldig uheldige også, nå må vi sørge for å få marginene på vår side, sier Ingebrigtsen.

Vi viser kampen mandag kl. 18: Se Herd - Kristiansund BK 2 direkte

Skal hevne 0–13

Hødd 2 kunne ha gitt seg selv en outsider-sjanse til ståplass om de hadde tatt vare på 2–0 ledelsen mot KFUM Oslo 2 i Oslo i forrige runde. Men i løpet av noen få minutter på slutten av kampen scoret KFUM tre ganger, og det ble et nytt tap.

Nå er Ullern motstander på Høddvoll lørdag, og Hødd har sjansen til å hevne det grusomme 0–13 tapet i Oslo i vår.

Hødd 2 ble rundspilt av Ullern i 3.divisjonskamp:

Se Hødd 2s 13(!) baklengsmål

Hødd-keeperen måtte plukke ballen ut av nettmaskene hele 13 ganger under bortekampen mot Ullern. Se målene her.


Selv om det skulle bli seier mot Ullern er sjansen for ståplass minimal for Hødd 2, men det er uansett artig å vinne kamper. Det er derfor de ambisiøse unggutta i Hødd 2 legger ned så mye tid på hobbyen sin. For det gjør de virkelig, men resultatene har ikke stått i stil til prestasjoner og innsats så langt.

2. divisjon, fotball:

Trur Brattvåg må ha 30 poeng for å sikre plassen

Brattvåg er eit av dei store formlaga i 2. divisjon med fire strake sigrar. No ventar ei tøff oppgåve borte mot Egersund.