Uavgjort i seg selv er ikke så galt for Fortuna mot Molde, men ettersom KIL/Hemne slo Trondheims Ørn 2, så leder Fortuna fem poeng foran KIL/Hemne. KIL/Hemne har én kamp til gode på Fortuna.

– KIL/Hemne lå på et tidspunkt under i sin kamp, mens vi ledet 2-1. Det lå an til ei optimal helg for vår del, men 2-2 i vår kamp og seier for KIL/Hemne var ikke så bra for oss. Det er synd at vi mistet viktige poeng i toppen, sier Fortuna-trener Magne Elde til Sunnmørsposten.

Fortuna fikk en verst tenkelig start på kampen da Kaja Kristiansen sendte Molde i ledelsen etter tre minutter. Hun scoret på et frispark midt på banen som gikk rett i mål.

Vivian Saadi utlignet til 1-1 etter ti minutter da hun headet et innlegg i mål, og Saadi sendte Fortuna opp i 2-1 da hun utnyttet en feil i Molde-forsvaret like før pause.

I 2. omgang trykket Molde på for utligne, som de fikk ved Jule Vik da hun banket ballen i mål etter et innlegg fra 12-13 meter. Mot tampen av kampen kunne begge lagene vunnet, men de klarte ikke å putte ballen i mål.

– Det var veldig dumt at vi bare fikk med oss uavgjort. Vi hadde noen store sjanser vi kunne scoret på i 2. omgang, sier tomålsscorer Vivian Saadi til Sunnmørsposten.

Herd spilte hjemmekamp mot Orkanger og vant hele 7-0. Birgitte Bjørlykhaug (2), Sara Suleiman, Malene Vadseth, Martine Ellefsen og Synne Masdal scoret målene, i tillegg til at Orkanger laget et sjølmål.