Remi Natvik forlater AaFK

AaFK-trener Remi Natvik har sagt ja til tilbudet som topptrener for toppserieklubben Arna-Bjørnar.

AaFK-trener Remi Natvik skifter klubb. Han blir topptrener for Arne-Bjørnar. 

Fotball

Det skriver AaFK på sine nettsider. 33-åringen har denne sesongen hatt ansvaret for G19- og AaFKs andrelag. Stordabuen har vært to sesonger i AaFK.

- Jeg vil takke for flotte år i AaFK, hvor jeg har fått mange gode relasjoner og en fin utvikling av min videre trenerkarriere. Jeg gikk fra å være toppspillerutvikler til å bli lagstrener, og dette er veien jeg har lyst til å gå innen fotballen. Jeg har et ønske om å utvikle meg videre og har ambisjoner som lagstrener. Da Arna-Bjørnar kom på banen følte jeg at det var et steg videre for meg, sier han til aafk.no.

Det var i forrige uke at Sunnmørsposten først meldte at Natvik var aktuell for bergensklubben.

Sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland, ønsker Remi Natvik lykke til den nye jobben.

- Remi har gjort en meget god jobb for oss, sier han.

Blir ut januar

Til Bergens Tidende sier Natvik at han helst ønsket å starte på jobben i Arna-Bjørnar øyeblikkelig.

– Men AaFK ønsker at jeg skal jobbe her ut januar, og da respekterer jeg det, sier Natvik.

Natvik på sin AaFK-post ut januar måned, innen 1. februar må da AaFK ha løst floken med å finne Natviks arvtaker som trener for de yngre talentene i klubben.