To lange skadeavbrekk til nå i år:

Orry vil så gjerne bidra

Da Peter Orry Larsen meldte overgang tilbake fra Brann til AaFK, var alle i klubben fornøyd. Men lite har stemt for Orry i år.

Gode venner: Peter Orry Larsen og fysio Mads Holst Christensen er blitt gode venner denne våren, siden Orry har hatt to lengre skadeavbrekk. Har på Raufoss i juni, der han spilte sin foreløpig siste kamp for AaFK i år. Men nå er han tilbake.   Foto: JON OLAV NESVOLD

Fotball

- Jeg er ikke vant til å være skadet over lang tid, så dette er nytt for meg. Ved den første skaden min i år var det hælen som slo seg litt vrang, og dette siste avbrekket har skyldtes problemer med den ene leggen. Men nå er jeg på rett veg, og det var kjekt å bidra i garderoben og være med i troppen mot Strømmen nå sist, forteller Orry.