Hentet 28-åring i 12. time

Hollandsk stopper til AaFK

Den venstrebeinte hollandske stopperen Kenny van der Weg skrev under en korttidskontrakt ut året med AaFK minutter før overgangsvinduet stengte tirsdag kveld. Bokstavelig talt i 12. time.

AaFKs nykommer Kenny van der Weg (til høyre) i aksjon for sin tidligere Nederlandske klubb NAC Breda for noen få år siden. Nå skal han styrke AaFK-forsvaret ut sesongen - minst.   Foto: RONALD BONESTROO/Bildbyrån

Fotball

– Han landet på Vigra litt over klokka 22.30, og vinduet stengte ved midnatt. Innen den tid måtte vi ha sendt inn og fått godkjent alle papirer og søknader, så dette ble «tight», forteller AaFKs sportssjef Bjørn Erik Melland. Som kan opplyse at spilleren har 61 kamper i nederlandsk toppdivisjon for NAC Breda og 58 kamper i skotsk Premier League for Ross County og Hamilton.