Sigurd Haugen klar for AaFK

Den 22 år gamle spissen kommer fra belgisk fotball.

Klar for AaFK: Sigurd Haugen (22) har signert en avtale med AaFK ut 2023.   Foto: AaFK

Fotball

Sigurd Haugen (22) er klar for AaFK. Det melder klubben i ei pressemelding fredag.

Den tidligere Sogndal- og Odd-spissen kommer fra belgiske Union Saint-Gilloise, der han har vært siden september i fjor, og har signert en avtale med AaFK ut 2023.

– Vi har fulgt med på Haugen siden han var i Sogndal. Etter at vi solgte Pape Gueye har vi visst at vi måtte ha en fullverdig erstatter, en som komplementerer de spissene vi allerede har her. Sigurd gjør det, heter det fra hovedtrener Lars Bohinen.

- Dette er veldig spennende selvfølgelig. Jeg har gleda meg en stund, og ser nå fram mot seriestart og er veldig trigga og klar. AaFK har en god trener som jeg har hørt mye om, det er et robust og voksent lag som kan utfylle meg bra og som kan utvikle meg videre, sier Haugen selv i meldinga.

Sunnmørsposten meldte tidligere fredag at Sondre Brunstad Fet har forlenga kontrakta med AaFK og skal tilbringe sesongen på utlån til Bodø/Glimt, noe som åpner nettopp for spissen AaFK-treneren har venta på.


AaFK låner ut spiller til eliteserieklubb. Det gjør at de kan hente ny spiss.

Sondre Brunstad Fet har forlenget kontrakten med AaFK, og skal tilbringe sesongen på utlån til Bodø/Glimt. Det betyr at Lars Bohinen kan få spissen han har ventet på.