Hjemmelaget – som lå på tredje siste plass før dagens kamp – åpnet forrykende hjemme mot Brattvåg.

Bare ti minutter var spilt da Mats Lillebo satte inn 1–0. Jørgen Sollihaug økte til 2–0 etter 32 minutter og bare minuttet senere gjorde Ivar Skjerve oppgaven bortimot håpløs for Brattvåg med sin 3-0-scoring.

Enkelt og greit var kampen i realiteten over etter en drøy halvtime.

Brattvåg hevet seg etter dette, men klarte aldri å skape skikkelig spenning i kampen. 3-0-resultatet sto seg til det gjensto noen få minutter.

Da økte Sondre Stokke til 4–0 fra straffemerket. I forkant av dette fikk Brattvågs Vegar Skare det røde kortet.

4-0-tapet i Trøndelag betyr at Brattvåg nå har tapt tre strake seriekamper, i tillegg til cuptapet mot Kongsvinger. Det er med andre ord liten tvil om at Brattvåg er nødt til å finne tilbake til seiersformelen fra tidligere i sesongen snarest mulig.