Tiny Too styrer mot toppen

I løpet av fire konserter i Norge har London-baserte Tiny Too igjen kommet i fokus blant landets musikkinteresserte. Fredag avsluttet de turnéen på Hulen i Bergen.
Ålesund

Tiny Too fra Ålesund/Giske/London havnet i sommer plutselig på det internasjonale musikkartet, etter at den engelske musikkavisen NME knuget dem til sitt bryst og roste jentetrioen opp i skyene. Oppslagene førte også til en viss interesse fra gamlelandet, men til tross for oppmerksomheten, var det svært få i Norge som med hederligheten i behold kunne si at de faktisk hadde Store forventninger- Publikum i Ålesund virket mildt sagt litt reserverte. Det var som om de rygget litt tilbake og sa "jøss, hva er dette for bråk" når vi begynte å spille, forteller Elin Grimstad.Kjærlighet og hatMen med solid støtte fra en massiv klan av Ålesundstudenter, ga Tiny Too svar på tiltale. Til tross for ubehagelige tekniske problemer, leverte Tiny Too en konsert som vil bli husket lenge i Bergen - enten på den ene eller den andre måten.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Ålesund