Brattvåg sliter blytungt for tida, og lørdagskveldens bortekamp i Arendal ble ingen opptur. Og nok en gang ødela 1. omgangen for de gul-blå.

- Vi må snarest finne en løsning på hvorfor vi åpner kampene så svakt. I dag var det helt dødt, helt energiløst hos oss før pause, og vi lå under 0-2 etter 45 minutter. Og for et lag som også sliter med å «sette» sjansene våre, så er 0-2 et ganske håpløst utgangspunkt foran 2. omgang, sier en skuffet Brattvåg-trener Rune Ulvestad til smp.no

Vi sendte kampen direkte lørdag:

Løftet seg

Men samtidig roser han spillerne for måten de løftet seg på etter hvilen.

- Vi var soleklart bedre enn Arendal i 2. omgang, og skapte mange store tilbud.  Som vi sløste bort på rekke og rad. Men i 2. omgang viste gutta i hvert fall det engasjementet, den viljen, som vi må ha fra start av i alle kamper, mente Ulvestad.

Preben Skeie scoret begge for Arendal før pause, og den gamle Molde-helten Pape Diouf kom inn fra benken og satte inn 3-0 etter 82 minutter. Rett etterpå reduserte Thomas Skog Martinussen på et nydelig frispark som gikk stang-inn, men det ble kun et trøstemål.

Styrkes i sommer?

Torbjørn Grytten ble skadd i forrige kamp, og manglet nå. Og det vil han gjøre i flere kamper.

- Vi tror nok at Torbjørn er ute for resten av vårsesongen med sin leddbåndskade i kneet. Men han og Simon Tomren er tilbake til høstsesongen, forhåpentligvis. Likevel må vi se på mulighetene for på styrke stallen i sommervinduet, tabellsituasjonen er ikke akkurat lystelig nå, fastslår Ulvestad.