På forhånd sa Spjelkavik-trenerne at de håpet at spillerne skulle gjenskape prestasjonene fra den flotte 4-0 seieren mot topplaget Follo sist.

– Men det var vi ikke i nærheten av. Selv om det sto 0-0 ved pause var vi ikke fornøyd med 1. omgang heller, og 2. omgang var elendig, sier trener Tor Hogne Aarøy.

Nå skal det sies at Vika også var uheldig med «timingen» på kampen. For Ready hadde til denne kampen fått hjem hele fire USA-studenter, som alle gikk rett inn og styrket laget betraktelig.

Ready scoret to kjappe rett etter pause, og økte til 3-0 før Spjelkaviks lagkaptein Sondre Skulstad kom i fokus helt mot slutten. Først reduserte han til 1-3, men så klarte han å kjefte på seg et gult kort nr. to da han klaget på at Ready drøyde for lenge med å ta avspark etter hans scoring. Dermed rødt kort, kun 20 sekunder etter at han hadde scoret.

– Begge lag hadde tre målsjanser. De scoret på sine, vi bommet stort sett på våre. Vi får lære av dette, og komme sterkt tilbake mot Hødd 2 neste gang, sier Aarøy.