Vil ha svar om påvirkning

Pål Farstad med spørsmål til Bent Høie

Pål Farstad vil ha skriftlig svar fra helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) om påvirkning av lokalisering av nytt sjukehus på Nordmøre og Romsdal.  Foto: Staale Wattø

Fra papir

Mørebenkens Pål Farstad (V) stiller spørsmål til helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) om han «på noe vis involvert seg i å påvirke lokalisering av nytt sykehus for Nordmøre og Romsdal». Farstad viser til at en en rekke ledere i Helse Møre og Romsdal HF og Helse Midt HF har trukket seg i løpet av høsten.

– De mange lederskiftene kan vanskelig tolkes på annet vis enn at det er stor uenighet om sentrale spørsmål knyttet til nytt sjukehus for Nordmøre og Romsdal, skriver Farstad i sitt spørsmål, som han krever skriftlig svar på fra Høie.

Les også: Nettavisen: Bør utsette etter skitten maktkamp

Astrid Eidsvik trakk seg i forrige uke fra stillingen som administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal. Styreleder i Helse Midt-Norge, Marthe Styve Holthe, trakk seg i oktober. Kort tid etter trakk administrerende direktør i Helse Midt-Norge, Trond Michael Andersen, seg.

Les også: Høie vil ikke svare på tomteønske

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Fra papir