Stengte kontorer i Vikakroken

Kontorene til Sunnmøre indremisjon er stengte på grunn av karbongass. Radio Sunnmøre sender heller ikke.

Strømbrudd: Som følge av strømbruddet onsdag, kom det karbongass inn i lokalene til Sunnmøre Indremisjon ved Vikakroken. Dette har ført til stengte kontorer. Her sjekker brannvesenet kontorene onsdag kveld.  Foto: Even Ørjasæter

New Articles

Gassen kom inn i lokalene som følge av strømbruddet onsdag. To personer måtte på sjukehus etter å ha pusta inn gassen, og tre høgspentkabler ble ødelagt.


Tre høgspentkabler ødelagt i strømstansen

To personer måtte på sjukehus etter å ha pusta inn gass.


På grunn av gassen har kontorene i Vikakroken holdt stengt siden torsdag, og vil fortsatt være stengt fredag 2. mars. Radio Sunnmøre har heller ikke sendinger av samme grunn. Sunnmøre indremisjon melder om dette på sine hjemmesider.