Politiloggen:

Dette skjedde natt til søndag

Fyll, høy fart og feststøy er noe av det politiet på Sunnmøre måtte hanskes med i natt.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix.  Foto: Junge, Heiko

New Articles


Ålesund

Klokka 00.50 ble det meldt om ordensforstyrrelse på et privat sted. Politiet skriver på twitter at de kom til stedet, og ba partene om å roe seg ned. Ingen anmeldelser ble gitt som følge av bråket.

I Ålesund sentrum ble en mann i 20-åra bortvist fra et utested på grunn av ordensforstyrrelse. Samme person ble bortvist fra sentrum resten av natta på grunn av ordensforstyrrelse ved et annet utested, melder politiet på twitter.

Klokka 02.32 ble en annen mann i tenårene bortvist fra et utested. Politiet melder at dette også skyldtes ordensforstyrrelse.

En ny mann i 20-åra ble bortvist fra sentrum klokka 02.51. Også dette på grunn av ordensforstyrrelse.

I 03-tida ble en mann i 20-åra for tredje gang i løpet av natta bortvist fra sentrum. Han ble satt i en drosje hjem igjen, og kan vente seg en anmeldelse for brudd på pålegg fra politiet.

En kvinne i 50-åra ble meldt sovende i sentrum klokka 03.14. Vedkommende var overstadig beruset, og ble tatt hånd om av politiet.

Klokka 03.44 ble det meldt om feststøy fra en privat adresse. Festen ble pålagt avsluttet.

Volda

Klokka 22.54 ble det meldt om en beruset person liggende i en hekk i Volda. Mannen i 60-åra viste seg å bo på adressen, og ble geleidet til sengs av patruljen.

Politiet gjennomførte en promillekontroll i Volda søndag morgen. I alt 16 bilister ble kontrollerte, og alle hadde alt på stell.

Hareid

Natt til søndag ble det holdt fartskontroll på Bigset i Hareid kommune. Det resulterte i ett forenkla forelegg, og ett inndratt førerkort. Den høyeste målte hastigheten var 96 km/t i 60-sona.