- Nei, det ble nå et par Carlsberg, da. Så tok jeg en bedre middag med kjæresten

Mann fra Møre og Romsdal etter å ha vunnet jackpot på 30 millioner kroner hos Betsson .
New Articles

Spillselskapet Betsson melder at en mann fra Møre og Romsdal vant 30 millioner kroner - eller 29.843.925,65 kroner for å være nøyaktig, etter å ha utløst en jackpot på en av spilleautomatene deres i påska.

Mannen ønsker å være anonym, men selskapet har gjort et intervju med han på nettsidene sine.

- Høy puls, sier vinneren - om hvordan han reagerte på jackpotgevinsten.

- Jeg så jo at pengene kom inn på saldoen, men jeg måtte likevel ringe et par ganger for å få det bekrefta. Etterpå ringte jeg inn den nærmeste familien, slik at de kunne få komme å se og holde meg med selskap. Det ble ei veldig bra påske, fortsetter han.

På spørsmål om hvordan han feira en slik gevinst er svaret videre:

- Nei, det ble nå et par Carlsberg, da. Så tok jeg en bedre middag med kjæresten.

Kjempegevinsten til tross har vinneren ingen planer om å svi av alle pengene på overdådighet og luksus.

- Jeg har to barn, så nå har jeg muligheten til å sikre framtida deres. Så skal jeg bygge en bolig og rett og slett investere i framtida. En liten fest og en fin familietur til sommeren blir det nok også, sier han til spillselskapet.