Leting etter antatt omkommet mann fortsetter i Dalsfjorden

Frivillige har natt til fredag søkt etter en antatt omkommet mann i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane, uten funn. Han var på tur med barna da han falt over bord.

Søker: Redningsskøyten, redningshelikopter og dykkere er satt inn i søket etter en mann som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane.  Foto: Redningsselskapet / NTB scanpix

New Articles

Politiet friga navnet på den antatt omkomne mannen fredag formiddag.

Det er 46 år gamle Bjørn Ove Steig fra Leikanger i Sogn som er savnet etter båtulykken, opplyser politiet.

Letingen fortsetter fredag, både på vannet og fra land. Det er fine forhold og ingen vind i området fredag formiddag, skriver Firda.

Ifølge lokalavisen gjennomførte frivillige i fire båter søk natt til fredag.

– Det er ikke gjort funn i natt, fortalte brannsjef Øyvind Helle i Fjaler kommune.

Politiet fikk melding om hendelsen rett etter klokka 12 torsdag. Flere vitner meldte om at en mann hadde falt over bord fra en båt som var ute mellom Bjerganeset og Holmen i Dalsfjorden. Søket pågikk hele torsdag.

– Vi har avsluttet for kvelden. Det er avsluttet som redningssøk, og vil fortsette som søk etter antatt omkommet, sa vakthavende redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB torsdag kveld.

Søket har foregått på begge sider av Dalsøyna og innover mot Dale. I tillegg søkes det også utover i Dalsfjorden. To barn var også i båten, og det er barnas far som er savnet, bekrefter politiet. Kommunens kriseteam følger opp familien.

(©NTB)