Eva Vinje Aurdal

Inviterer til rødgrønn samling i nye Ålesund

Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal inviterer Senterpartiet, SV, MDG og KrF til samtaler om hvordan de i fellesskap skal styre nye Ålesund kommune. Hun ønsker seg en felles politiske plattform som de kan gå ut til velgerne med før valget.

Bred allianse: Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal inviterer til en bred rødgrønne allianse for nye Ålesund. Senterpartiet er velkommen som ny deltaker. Her sammen med fra venstre: Anders Lindbeck (SV), varaordfører Tore Johan Øvstebø (Krf), Jarle Hauge Steffenssen (MDG) og Svein-Rune Johannessen (Ap)  Foto: Staale Wattø

New Articles

– Vi har veldig god erfaring med den politiske avtalen som ble inngått mellom Arbeiderpartiet, KrF, MDG og SV og som la grunnlaget for det flertallet som har styrt de siste fire årene. Avtalen ga oss forutsigbarhet og har vært viktig for styringen av kommunen, sier Aurdal.