Knusende kritikk av fylkesadministrasjonen

Tannklinikk: Ber administrasjonen vurdere å si opp 30 år lang kontrakt

Et enstemmig fylkesutvalg ber fylkeskommunedirektør Ottar Brage Guttelvik vurdere å si opp den inngåtte leiekontrakten for en ny tannklinikk i Sykkylven. Kontrakten er på 30 år. Om den kan sies opp og hva det vil koste kan ingen svare på nå.

Problematisk kryss: Et enstemmig fylkesutvalg ber administrasjonen vurdere mulgheten for å si opp husleieavtalen som er inngått for en ny tannklinikk i Sykkylven. Bygget ligger ved hamna i Sykkylven der adkomsten er svært dårlig. Her Sykkylven-ordførar Odd Jostein Drotninghaug (Sp).   Foto: Nils Harald Ånstad

New Articles

Et samstemt fylkesutvalg slår fast at det ikke er mulig å etablere en ny tannklinikk i bygget i Sykkylven slik de trafikale forholdene er nå. Administrasjonen får sviende kritikk, men politikerne våger ikke pålegge Guttelvik å si opp kontrakten da en på dette tidspunkt ikke vet hvilke konsekvenser det har og hva det vil koste.