Sjelden campingperle går i arv

I vestenden av Eikesdalsvatnet ligger Meringdal camping. Det var svigerforeldrene til Reidun Meringdal (74) som startet i det små med telting mellom hesjene. Nå har dattera Hilde og hennes familie tatt over og driver den fantastiske campingplassen, godt hjulpet av Reidun.

TRE GENERASJONER: Reidun (74), Hilde (53) og Jenny (22) bidrar alle til å holde tradisjonsrike Meringdal Camping i gang. Plassen har en strålende beliggenhet med utsikt rett mot mektige Goksøyra. Reidun bor i våningshuset i sommerhalvåret.   Foto: EIRIK HEEN

New Articles

(Rbnett): Snøen har drysset over mektige Goksøyra når vi kommer på besøk til Meringdal camping. Vi skriver 15. oktober. Inne i det staselige våningshuset midt på campingplassen har Reidun Meringdal fyrt opp i vedovnen. Det står kanelsnurrer og kaffe på bordet.