Meg og Kammeraten min:

«Tissedansen» og andre sanger

Når det lages musikk spesielt for barn får låtene titler som «Sokken min er våt» og «Tissedansen».

Meg og kammeraten min. 

Meg og Kammeraten min. 

Konserter

Det er duoen Meg og Kammeraten min som står bak disse og mange flere låter rettet spesielt mot barn. Fem album har gitt barn i alle aldre og i alle deler av landet nye klassikere.

Duoen bestående av Meg, Martin Hagfors, og Kammeraten, Erik Johannessen, har etter eget sigende nydefinert musikk for barn. Ingen temaer er for små, ingen er for store for Meg og Kammeraten min.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, være forelsket, men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt eller å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot eller å sove som en stein, er alle fortellinger de tar for seg i musikalsk form.

Etter utallige konserter for barn i barnehager og på skoler over hele Norge, er de nå på veien igjen med en boblende vår- og sommerturné, fulle av helt nye sanger, helt kjente sanger, passe gamle og passe nye sanger og nye påfunn.

Lørdag tar Meg og Kammeraten min turen til Parken kulturhus, hvor de holder konsert i foajeen.

– Kulturhusene har mye teater for barn, men ikke veldig mange rene barnekonserter. Vi ønsker jo at også barn skal få ha gode konsertopplevelser, og vil å teste ut konseptet med ettermiddagskonserter i foajeen, sier Arve Bjånes, som er markedsansvarlig ved kulturhuset.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Konserter