Denne uka kommer Justin Bieber til Norge for å gjeste «Senkveld med Thomas og Harald» på TV 2.  Opptak til showet blir gjort på Chateau Neuf på torsdag, og Bieber skal samtidig også holde en minikonsert.

Deltok i to konkurranser

De innpå 1.000 billettene til show og minikonsert blir ikke solgt på vanlig måte, men et vesentlig antall – TV 2, som samarbeider om Universal Music Norge vil ikke ut med eksakt hvor mange, kan vinnes gjennom ulike konkurranser.

Og akkurat det er det den godeste Julia – 17 år og elev på 2. året ved Ålesund videregående skole, har gjort.

- Jeg meldte meg på to ulike konkurranser der en kunne vinne billett, og fikk napp i den ene, hos EF språkreiser på Facebook, forteller hun.

Les også: Fem priser til Bieber under MTV European Music Awards

Stor fan

Bare det å snakke om at hun faktisk har vunnet billett får Julia til å bli på gråten.

- Jeg har vært stor, stor fan i mange år, helt siden «Baby» ble en hit. To ganger har jeg vært på konsert med han i Oslo, og ene gangen fikk jeg også tatt på han. Det at jeg var så heldig å vinne billett, selv om jeg kun har meldt meg på to konkurranser, er bare heilt fantastisk!

Les også: Bieber-saken gir strengere regler for skolefri under tentamen og eksamen

Les også: Flyttet tentamen for Justin Bieber

Besluttsom

Og om du nå tror at Julia hadde noen videre kjennskap til EF språkreiser på forhånd: Tro om igjen.

- Overhodet ikke. Det handla rett og slett om å finne noen som hadde billetter og melde seg på i konkurransen, forteller Julia.

- Det som er litt morsomt er at selskapet faktisk samler de åtte som har vunnet etter showet. Vi skal spise og kose oss, sier hun og ler.

- Du skal se du ender på språkreise etter hvert?

- Det har jeg ikke tenkt på, smiler 17-åringen. Det at hun må komme seg til Oslo for egen regning for å få se det store idolet sitt, har hun derimot planlagt nøye.

- Jeg flyr ned onsdag kveld og skal bo hos familie. Så blir det hjem fredag, sier hun. Når hun fortsetter er det med samme besluttsomhet som gjorde at hun meldte seg på i konkurransen om billetter:

Konkurrerer også om å møte idolet

- Kan du skrive at to av de i alt åtte som har vunnet billett gjennom EF språkreiser også får møte Bieber? Folk kan gå inn på sidene deres på Facebook og stemme på oss. De to som får flest likes og delinger vinner, sier hun megetsigende.

Det er notert.

PS! Mens «Senkveld med Thomas og Harald: Justin Bieber spesial» blir sendt på TV 2 på fredag, har kanalen tidligere opplyst at minikonserten til Bieber vil bli sendt i sin helhet ved ei seinere anledning.

Likte du denne saken? Gjør som over 23.000 andre - følg smp.no på Facebook