Julia gir ikke opp Bieber etter skandalekonserten

Julia (17) hadde store forventninger til kvelden. Den ble helt annerledes enn hun hadde sett for seg.

VIDEO: JULIA FISKERSTRAND ELLEFSEN

Kultur

Siste: Bieber gikk av scenen

Oppdatert: – Det er veldig trist. Han skulle tørke av scena, så dro en fan i håndkleet, så sa han "OK, I am not doing this show", forteller Julia Fiskerstrand Ellefsen (17) fra Ålesund, etter at superstjernen har gått av scenen og avbrutt konserten i Oslo.

Lettere rystet med klump i halsen

– Han har gjort lignende ting på konserter før, så vi trodde først at han tulla og at han ville komme tilbake, sier en lettere rystet 17-åring etter at det verste sjokket har lagt seg. Når smp.no snakker med henne 00:30 har hun fortsatt en klump i halsen.

– Hvordan opplevde du det rett etter at han marsjerte av scenen?

– Vi trodde som sagt at han tulla, men så så vi etterhvert hva han hadde lagt ut på Instagram, og da begynte vi å gråte alle sammen, forteller Julia.

– Det hele er trist, men det er mange som har det mye verre enn meg. Jeg fikk tross alt treffe Bieber før på kvelden.

– Hvordan opplevde du møtet?

– Det var kjekt, men ikke helt som forventet det heller. Jeg trodde jeg skulle få et eget foto av meg og han, men det ble bare ett sekund til et gruppebilde, så ble vi dyttet ut igjen.

Stiller også neste gang han kommer

– Hva skjer nå da? Skal du hjem og brenne plakatene?

– Nei, det skal jeg ikke. Jeg gir ikke opp. Neste gang han kommer så stiller jeg igjen.

(saken fortsetter under bildet)

BIEBER-FAN: Julia Fiskerstrand Ellefsen vant en billett til showet.  Foto: Odin Jæger

 

Julie fikk så vidt fortalt sjokknyheten til de hjemme, og etter at nyheten ble kjent gikk mobilen varm av meldinger fra venner og kjente.

Dette skriver Justin Bieber på sin Instagram-konto:

– Det har dessverre vært en tøff uke for meg, med lange dager og lite søvn, mens jeg må være «på» for kameraer og fans etc. Jeg ville på ingen måte virke slem, men jeg valgte å ende showet fordi dem på første rad ikke ville høre. Forhåpentligvis vil folk forstå grunnen. Jeg håndterer ikke alltid ting på rett måte, men jeg er menneskelig og jobber med å bli bedre, skriver Bieber, og beklager til alle som hadde møtt opp.

Bieber, som torsdag kveld holder konsert på Chateau Neuf i Oslo, ble tilsynelatende irritert på jentene som sto langs scenekanten.

Gikk av scenen

Etter det NTB kjenner til, skal noen av jentene langs scenen ha holdt ham fast i beina idet han skulle tørke opp noe vannsøl ved scenekanten. Da han ba dem om å slippe taket, og de ikke gjorde det, ble han øyensynlig sur og gikk.

– OK, jeg gjør ikke showet, sa Bieber idet han gikk av, tett fulgt av danserne sine, ifølge Nettavisen.

På vei av scenen kastet han både jakke og skjerf. Publikum trodde åpenbart lenge det var en spøk, og det var stille i flere minutter før de begynte å rope navnet hans.

Deretter begynte hele salen å synge med til låta «Baby», men Bieber var fortsatt ute av scenen. Vantroen sto lenge å lese i ansiktene til de om lag 950 publikummerne, og etter hvert gikk flere og flere ut av konsertlokalet.

Ifølge VG skal Bieber trolig allerede ha forlatt stedet i en bil.

Skulle ha show

Denne uka kom Justin Bieber til Norge for å gjeste «Senkveld med Thomas og Harald» på TV 2.  Opptak til showet ble gjort på Chateau Neuf på torsdag, og Bieber skulle samtidig også holde en minikonsert.


17 år gamle Julia Fiskerstrand Ellefsen (17) vant en billett til showet, men Bieber har altså forlatt scenen etter én låt.

Intervju før showet

Sunnmørsposten møtte Fiskerstrand Ellefsen før det hele startet.

Hun synes det var veldig spesielt at superstjernen skulle holde en så liten konsert, hvor det bare er mulig å vinne billetter. Torsdag hadde Bieber en konsert for knappe 1.000 tilskuere, mens han i 2013 spilte for 20.000 per kveld (60.000 totalt fordelt på tre dager).

– Jeg er utrolig heldig som har fått denne muligheten, sa Julia før showet.

Fiskerstrand Ellefsen har vært fan siden Bieber kom ut med låten "Baby".

Irritert Bieber gikk av scenen etter én låt

Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen i Oslo.


Hun vant først billett til talkshow/minikonsert. Fordi et bilde av henne på EFs sider var blant de som ble mest likt/delt vant hun også "Meet and greet" med Justin.

– Har du vært på konsert før?

Ja, jeg var her sist gang han var i Norge i 2013, også har jeg stått på første rad (Diamond Circle).

Fiskerstrand Ellefsen mener man kommer mye nærmere og får mer kontakt med Bieber på en minikonsert.

– Hva tenker du om alt oppstyret som har vært rundt han det siste året?

– Det er mange flere kjendiser som har gjort mye verre ting enn det Justin har. Flere har spurt: "Er du fortsatt fan, når han holder på sånn?". Jeg føler spesielt turneer med små intimkonserter er positivt, slik at han kan bygge seg opp igjen.

Fiskerstrand Ellefsen forteller at det ville vært trist om Bieber avlyste konserten. Tidligere torsdag la han ut et bilde på sosiale medier om at han var sjuk.

– Det ville vært trist om han avlyste. Samtidig er det jo en selvfølge at også han trenger hvile.

– Kommer du til å fortsette Bieber-jakten senere i kveld?

Vi åtte jentene som vant med EF språkreiser skal ha et opplegg senere i kveld.