Julestemning i Korsatunnelen

Mange ålesundere trosset vær og vind lørdag, og tok turen til julemarkedet i Korsatunnelen for å få julestemning og gjøre en liten julehandel.

  Foto: Lisbeth Lohela​​

Kultur

– Dette er sjette året vi arrangerer julemarkedet her i Korsatunnelen, og jeg er imponert over det store oppmøte her i dag. Det er mange som ikke lot været hindre dem, forteller  Trine Klemetsen fra Bypatrioten.

Se bildeserie fra julemarkedet her

(saken fortsetter under bildet)

Gjengangere Mange av utstillerne kjenner hverandre etter å ha deltatt i flere år, sier Trine Klemetsen.  Foto: Lisbeth Lohela​​

Gjør som flere enn 24.000 andre - lik smp.no på Facebook

– Mange av utstillerne har vært med i alle år, og en del er nye av året. Etter så mange år kjenner vi hverandre godt, og det er alltid spennende og se hvem som blir med på årets julemarked, legger Klemetsen til.

Mat og julepynt

Fra Stryn kom Breheimen Naturprodukt sammen med Bondens marked.

(saken fortsetter under bildet)

For sjette gang Jan Lars Nesja og kona Ragnhild er med for sjette gang, og koser seg med julestemninga.  Foto: Lisbeth Lohela

– Dette er vårt sjette år her. Det er alltid hyggelig og masse folk. Vi har blant annet med oss pølser, hjortekjøtt og honning. Vi har en unik honning som heter lindhonning. Denne blomstrer bare hvert andre eller tredje år, så i år var første gang på to år vi har fått laget den, forteller Jan Lars Nesje og kona Ragnhild.

Les flere nyheter fra Ålesund og omland på smp.no

Debutant fra Geiranger

For første gang var også Fjordnær Geiranger Sjokolade med på Julemarkedet.

(saken fortsetter under bildet)

Fristelser Bengt Dahlberg fra Fjordnær Geiranger Sjokolade deltok for første gang med mange fristelser.  Foto: Lisbeth Lohela

– Vi har alltid det så hektisk rundt juletider, så vi har ikke hatt anledning tidigere å være med. Men med en ekstra heltidsansatt, så kunne vi endelig være med på julemarkedet i år. Jeg tror nok det er mange som vil få sjokolade under juletreet i år, og en del kjøper til seg selv for å nyte nå i førjulstiden. Spesielt populært er Brunost-sjokoladen og Jordbær fra Valldal-sjokoladen, forteller Bengt Dahlberg.